• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Bir Günde Ne Kadar Likit Tüketiyorsunuz?

Bir günde ne kadar likit tüketiyorsunuz?

• 1-5ml

Oy: 25 62.5%
  • 6-10ml

Oy: 13 32.5%
  • 11-15ml

Oy: 2 5.0%
  • 16-20ml

Oy: 0 0.0%
  • 21-25ml

• 26+

• Kullanılan toplam oy
    40

Karubuntersi

Yeni Üye
Merhabalar,

E-sigaraya yeni başladığım üzere merak ettiğim konulardan biri de diğer kullanıcıların günlük likit tüketimi. Ben ortalama 5.5ml tankı iki kere doldurmak üzere günü tamamlıyorum, yaklaşık 10ml e tekabül ediyor. Acaba sizlerin günlük likit tüketimleri ne kadar?

4ml tankı günde kaç kere dolduruyorum takip bile edemiyorum. çatır çutur gömüyorum, çeki düzen şart da henüz başaramadım.

Merhabalar,

E-sigaraya yeni başladığım üzere merak ettiğim konulardan biri de diğer kullanıcıların günlük likit tüketimi. Ben ortalama 5.5ml tankı iki kere doldurmak üzere günü tamamlıyorum, yaklaşık 10ml e tekabül ediyor. Acaba sizlerin günlük likit tüketimleri ne kadar?
Yeni başladıysan Dl de 10ml üzerine çıkman çok normal bence bi sorun yok bol bol su tüket

Merhabalar,

Normal ben ilk gün 700 çekim yapmıştım sonra nikotinle vs dengeledim kendimi

Caliburn X
30mg / Salt B / FA-Strawberry
Günlük 8ml
Ramazanda iftar sonrası sahura kadar yine 8ml yi görüyorum..
Güpeeeği olmuşum şu meredin.. :D
36mgyi içemiyorum, uzun denemelerim sonucu pod cihazlarda 30mg benim için tam ayar. Hem lezzeti alıyorum emde emzik gibi kullanıyorum. Birazda kişisel tercih tabii ki. Mg arttırınca tüketimim çok düşecektir ama istemiyorum.

Geri