• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Bir El Atın Ustalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zgrrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zgrrs

Community
Muhtemelen siz zaten biliyorsunuz ama ben çok uzun yoldan giderek bir yerlere varabildiğim için can çekişmeye devam ediyorum ve 3FVAPE sitesine yeni ulaştım. Şimdi bu siteden yapılan alışveriş muhtemelen Türkiye ye ulaşmıyor hatta gönderim bile yapılmıyor. Peki Almanyadan biri bu siteden alışveriş yaparsa her hangi bir vergi nakliye vs ücreti ile karşılaşıyor mu. Yada herşeyden önce Almanya ya sevkiyatları var mı?
Aşağıya eklediğim ürünler Yftk dışında orjinal ürünler midir.

YFTK Flash e-Vapor V4.5S+
Bishop MTL RTA
Thelema Solo

En büyük sorunum Almanyadaki yakınlarıma link vermem gerekmesi, halihazırda elimde şunları alacağım dediğim bir liste yok, araştırıyorum bakınıyorum. Tamam bunlar olur dediğim ürünleri aynı sitede bulamıyorum. Mümkün olduğunca az siteden işi çözmek istiyorum. Bu durum seçim yapmamı da zorlaştırıyor haliyle. İnsanlara bir sürü farklı site ve link verip hadi uğraşın şimdi demek istemiyorum. Mesela bu 3 ürün doğru tercihler ve oraya sevkiyatı mümkün olan ürünlerse en azında 3 ürünü bir sitede yakalamış olurum. Amazon.de birçok sorunumu çözüyor ama fiyatlar buradan çokta farklı olmuyor. Yani 300 TL için bagaj kontrolde çakılma ihtimaline girmeye değmiyor. Kaç ürünü sorunsuz getirebilirler onu da bilmediğim için bazı tercihleri buradan gerekirse yüksek fiyatla alacağım. Velhasıl bir ay önce ne kadar şey bilmiyorsam hala o kadar şey bilmiyorum.

Bir Pico ve Penodat kombini yaptım ve hiç memnun değilim. Pico ateşlemesi mi sorunlu Penodat çok mu kötü anlamadım, ne tad alıyorum ne de düğmeye basınca bekletmesinden birşey anlayabiliyorum. Wogens Nbase mi kötüydü, Aromalar mı iyi olmadı, Slat Nbase den Free ye geçtim onu mu yadırgıyorum deli olmanın eşiğindeyim. Sigarayı bırakmak için girdim yahu ben bu yola nerelerde nelerle uğraşıyorum, Podlar çok uğraştırıyor diye nerelere geldi bu iş.

koba üstadı dinle sen
aio al geç
almanyada gümrük vergisi çok değildir al geç ya da müşteri temsilcisine sor onlar bilir
aliexpressten amazondan almanyaya gönderi seç veya vergiyi görürsün

Valla usta bu işlere girdiğimden beri kafamda 500 tane soru oldu ,çoğuna cevap bulamadım sabit kafamda duruyorlar. Eksik olma eminim en iyi tavsiyeyi verdin ama şimdi bir de bunun araştırmasını yapmaya kalkarsam tam keçileri kaçıracağım.
Gerçi şöylede bir durum var burada ki bir adres ve IP den Berlin de ki bir adresi hesap bilgime eklemek ne kadar işlevsel oluyor bilmiyorum zaten bunu bilmediğim için de hiçbir sitede tam olarak ne yapabileceğime karar veremiyorum ama 3fVAPE [Ships from Bonded Warehouse] yazmayan ürünler için sepette ilerlenmiyor buna sizin tavsiyeniz olan ürün de dahil. Yani Almanya yada gönderim sağlanmıyor anladığım kadarıyla. Ya da dediğim gibi yazdığım adrese rağmen hadi len ordan sen Türkiye desin bizi mi yiyorsun demek istiyorlar.

Birde @pantera usta senin bana zamanında tavsiye ettiğin site bu muydu? Senin söylediğinin ismine çok benziyor amasenin söylediğin site de aramalarda bulunmuyor.

ben ingiliz gibi gözüken bir siteden almanya daki adrese sipariş verdim. drop shipping olduğunu bilmiyordum. ürünler çinden yola çıktı. sitenin almanya deposuna gitti sonrasında almanyada verdiğim adrese herhangi bir vergi vs ödemeden teslim edildi. 3f deal nasıl çalışıyor bilmiyorum. ancak 2fdeal da german warehouse diye bi seçenek var orada stokta olanlardan seçerseniz adrese yurtiçi gönderi gibi gidiyor diye biliyorum ancak yanlışda yönlendirmek istemem. ingiliz gibi gözüken site hakkında son zamanlarda dolandırıcı diyorlar kargo gelmiyor vs dedikleri için sitenin ismini vermek istemedim.

Ben site bulana kadar Euro 59988378373848484737838 TL oldu zaten. Pek de bir hükmü kalmadı bu işin. Dün boşver Almanya yı burdan al geç dedim kendi kendime ama işten fırsat bulamadım, bugün herkes fiyatlarına bindirme yapmış. :ROFLMAO: Klon Pico, Penodat ve Bishop üçümüze üçümüz takılırız artık :ROFLMAO:

Valla @pantera hocam sen aldın memnunsun diye inat ettim Thelema yı da sokuşturmaya çalışıyorum sürekli araya ,bu da işleri karıştırıyor. Zaten yurtdışı alışverişleri ile ilgili hiç bilgim yok, ne bakmalıyım onu da bilemediğimden çok yorucu oldu bu süreç. Yani shipingler vergiler bilmem nelerin ne olduğunu nasıl bakıldığını yada baktığımın ne olduğunu anlamlandıramadığım için elim varmıyor. Sadece ekmek banıyorum ekrana bakıp bakıp. Sen Thelema yı övdükçe benim işi baltalıyorsun
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
İşin en pis kısmı, hadi aldık 4 ürünü getirebilecekler mi onu bilmiyorum. Söylediğiniz gibi al geç var kafamda, üçünde beşinde değilim ama işte birkaç sebep var alışverişleri tamamlama engel olan. Bak sana şu an ki son durumu linkleyim.

Aromamizer Classic MTL RTA İki renginden de alırım diye düşünüyorum.

Hadron Lite mod ile Paramour arasında çok kaldım ama maalesef Paramour bulduğum site işleri daha da karşmaşıklaştırıyor. Ya Hadron da karar kılmalıyım yada yada Buradan 2300 TL ye Paramouru almam gerekiyor. Bu yüzden Paramour eledim seçeneklerden.

Kizoku Sbs ile birlikte toplamda 2 Atomizer 2 de cihaz toplamda 4 üründe karar kıldım gibi görünüyor ama getirebilecekler mi kısmı hala muallak. Birde bunlara ilave Buradan 1500-1700 TL civarında Thelema Solo var aklımda
Halihazırda aldığım Penodat, Bishop ve klon Pico dan bahsetmiyorum bile. Böyle yazınca kafayı yemişim ben onu anlıyorum.

Son düzenleme:
Geri