iesekizli Community 9 Şub 2024 #1 Uzun zamandır siren v2 mtl kullanıyordum Berseker b3 aldım hava kanalından sızdırma problemi yaşıyorum sebep nedir acaba
Uzun zamandır siren v2 mtl kullanıyordum Berseker b3 aldım hava kanalından sızdırma problemi yaşıyorum sebep nedir acaba
L lafons Yeni Üye 9 Şub 2024 #2 Ben de yaşadım hem de dün ama sorunu çözdüm. Ekli dosyalar 1.PNG 959.4 KB · Görüntüleme: 19 2.PNG 725.7 KB · Görüntüleme: 20 Oyla 0 Downvote
SenseiVape Commercial 9 Şub 2024 #3 iesekizli' Alıntı: Uzun zamandır siren v2 mtl kullanıyordum Berseker b3 aldım hava kanalından sızdırma problemi yaşıyorum sebep nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Pamuklama ile ilgili olduğunu düşünüyorum,o-ringleri kontrol etmenizde fayda var Oyla 0 Downvote
iesekizli' Alıntı: Uzun zamandır siren v2 mtl kullanıyordum Berseker b3 aldım hava kanalından sızdırma problemi yaşıyorum sebep nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Pamuklama ile ilgili olduğunu düşünüyorum,o-ringleri kontrol etmenizde fayda var
iesekizli Community 10 Şub 2024 #4 lafons' Alıntı: Ben de yaşadım hem de dün ama sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Oyla 0 Downvote