• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Berkeser v2 MTL RTA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheSaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheSaint

Community
Selamun aleyküm dostlar

Çok soru soruyorum farkındayım da ahh bu kararsızlık yok mu! Ama sonunda karar verdim gibi aslında Ares 2 istiyordum ama yarın artık sipariş vereceğim için 0 olarak Berkeser V2 buldum. Piyasalar bu ara durgun ama benim sigaradan kurtulmam gerekiyor acilen. İlerde Ares te alırız AliExpress ren sipariş te veririz sorun değil. Takıntım sıfır olması işte bende böyleyim.

Kullanan var mı deneyen Berkeser V2. Buyrun...

Altına da Swag 2 alacağım

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla 0
Üstad Kudret Güngör videolarında incelemişti... bir izleyin tavsiye ederim... bu arada yerli üreticilerden de tercih edebilirsiniz sarım konusunda bilginiz varsa...

Ben de sıfır takıntısı var o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. ince eleyip sık dokumak kullandığınız ürünü daha uzun ömürlü yapıyor (keyif almak ve sürekli yeni arayışlar içinde olmamak adına)

Bir de berserker v2 de benim hatırladığım tek eksi yön pinlerin plastik oluşu coili yanlışlıkla değdirir ya da çok yakın tutarsanız erime yapıyor biraz... onun dışında gayet güzel diye hatırlıyorum...

İon v2 v.s berkeser v2 desem hocam?

üstad ben de 5-6 ay önce dl den mtl e geçiş yaptım. berserker v2, md mtl, expromizer v4 arasında gidip gelirken neden yerli üreticiden almayayım da elin çinlisi kazansın dedim... hem bir sorunum olursa iletişime geçebileceğim bir üretici daha mantıklı geldi. o yüzden de ion v2 aldım.

berserker v2 kullanmadığım için kıyaslama yapamam.

Aroma ve içimi güzel. Kullanimda sikintilar mevcut. Topcap calisma prensibi cok sacma. Durduk yerde acilip duruyor. Ayrica likit doldurma uzerinde membran mevcut. İgne uclu sise haricindeki siselerde dolum zorlayabiliyor. Ayrica kendine ozgu karakterde likitler icildiginde o plastik membranda likit kokusu kalabiliyor.

5-6 aydır her gün berserker v2 klonu kullanıyorum. Klon olduğuna inanamazsın.
Ne bir koku kalıntısı oldu, ne bir sorun yaşattı. O kadar acı tatlı likitler denedim. Farklı fantastik denemeler yaptım bana mısın demedi. Orjinalini bile henüz almadım ama boğaz vurumu ve sıkılık seven biri olarak mükemmel bir atomizer diyebilirim.

Ben şekline, acemi olmama rağmen ilk sarımda bu kadar net oturmasına, akıtmamasına hasta oldum. Sigaradan yeni döndüm tat ve vurum için bişey diyemem. Orijinali kullanıyorum. Güzel Ato.

Geri