• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Batum Vape Dükkanları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pantera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pantera

Community
Batum'a doğru yarın gidicez
yahu nere baksam saçma sapan yerler
bide gitmişkene cbd gibi bişeyler deneyesi var arkadaşların
böyle kaliteyi normal fiyata veren yer var mı? Gürcü freeshop vape ürünleri satmaya başlamış, ne var ellerinde bilgisi olan var mı?
Batum'da olan varsa pazar yemek ısmarlarım, aç değilse kahve😊

Moderatör tarafında düzenlendi:
Batum'a doğru yarın gidicez
yahu nere baksam saçma sapan yerler
bide gitmişkene cbd/thc/hhc gibi bişeyler deneyesi var arkadaşların
böyle kaliteyi normal fiyata veren yer var mı? Gürcü freeshop vape ürünleri satmaya başlamış, ne var ellerinde bilgisi olan var mı?
Batum'da olan varsa pazar yemek ısmarlarım, aç değilse kahve😊

Vape Shop'lar var, ancak ağırlık tek kullanımlık puff'lar ve bir kaç pod mod modeli üzerine. Cbd ile ilgili geçenlerde bir yeri söylüyorlardı, Cavcavadze üzerindeymiş ancak tam olarak numarasını hatırlamıyorum. Yine Gorgiladze'de bir mağaza var, numarası 57 veya 58 olabilir. Tiflis'te olacağım bir kaç gün, yoksa ben ısmarlardım yemek veya kahve.

Son olarak Gürcü freeshop'lar tek kullanımlık ürün satışı yapıyorlar. Bir halta benzemez.

Vape Shop'lar var, ancak ağırlık tek kullanımlık puff'lar ve bir kaç pod mod modeli üzerine. Cbd ile ilgili geçenlerde bir yeri söylüyorlardı, Cavcavadze üzerindeymiş ancak tam olarak numarasını hatırlamıyorum. Yine Gorgiladze'de bir mağaza var, numarası 57 veya 58 olabilir. Tiflis'te olacağım bir kaç gün, yoksa ben ısmarlardım yemek veya kahve.

Son olarak Gürcü freeshop'lar tek kullanımlık ürün satışı yapıyorlar. Bir halta benzemez.
üstat geç yazdım kusura bakma
valla bunlar vapeshop değil
bakkal teyzenin ürün çeşitliliği daha fazla çoğundan (cidden bakkal teyze var porta tower'ın orda)
freede pod olsa alcam ama sanırım yoktur
yasal olmasının bi faydası yok burada açıkcası
vizyon yok...

Geri