hocam sektörün en ağır abisi chemnovatic firmasıdır (üye olun sitesinden magdelena ablamız her hafta bilgilendirme maili atıyor, adamlar aşırı önem veriyo vape işine)Safir kimya da Neptün gold nbase
Wilmar + basf + Chem nikotin.
Karışımı satıyor.
Tokluk hissiyatı derken ağır, doyurucu demek istedim.
hocam basf pg olan da merck mi nikotini?BASF PG için Bearkimya’dan Wilmar nbase’i öneririm, ödeme yapmadan kendilerine ulaşıp PG’yi BASF’a çevirtebilir, ödemeyi sonra yapabilirsiniz.
BASF benim genellikle kullandığım bir PG, biraz daha tok bir içimi var. 12 mg BASF PG’li nbase ile 15 Merck PG’li nbase diğer bileşenler aynı olmak koşulu ile bana çok vurum farkı hissettirmiyor.
nikotin ikisinde de chem hocam, biri basf diğeri merck pg.hocam basf pg olan da merck mi nikotini?
vurum yapısı doyuma belki de psikolojik ama etki ediyor sankinikotin ikisinde de chem hocam, biri basf diğeri merck
Çokça denemem oldu, en tok içim BASF’ta bence hocam psikolojiden ziyade. Chemnovatic PG’yi bir kere deneyeyim dedim ama gelen ürün çok kötü idi VG olarak da. Objektif bir yorum yapamıyorum o nedenle. Chemnovatic’i dahil etmezsek, BASF en beğendiğim PG uzun süredir.vurum yapısı doyuma belki de psikolojik ama etki ediyor sanki
ben merck doyurucu bulmuyorum, ama sert nic içemiyorum artık
chem vs basf deneyen oldu mu hiç?
Siegfried nic. Heryerde yok3 Chem yerine bu kombinasyonu öneririm. Denemelik 100 ml al, beğenirsen ihtiyacın kadar alırsın.
Ekli dosyayı görüntüle 65075
İlke kimya evet doğrudur.Siegfried nic. Heryerde yok
İlke kimyanın kombinasyonu olabilir mi ?