Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sıkıyorum valla sade balık yerken çok kuru oluyor eti sanki, limon biraz ıslatıyor tad katıyor limonsuz sevemedim. Rakının yanında ise sıkmıyorum zaten rakı ıslatıyor balığı gerek kalmıyor limona
Bence hiç fark etmez nedir altı üstü limon
Başlığa girince kendi kendime dedim neden rakı kültürüm yok benim aman oda fark etmez dedim olsa da olur olmasada olur
Bence sıkılmaz hatta sıkılırsa yemem o kadar net. Herhangi bir et türüne sıkılan limona anlam veremiyorum. Benim nazarımda limon, kendi başına tadı olmayan, yesende haz vermeyen gıdalara sıkılır mesela tüm sebzeler
İşin şakası gerçekten sıkmam. Sadece limon yiyormuş ve balığın tüm kokusu ve tadı gitmiş hissediyorum.
Mesela lahmacuna da sıkmam, tantuniye de, tavuklu yemeğe de. Dediğim gibi tadı kötü olan bişeyin tadını bastırsın diye sıkarım ama asla güzel bir et türüne yazık etmem
Yağsız balığa sıkılır malum tat yok çiftliklere de sıkarsın onlarda az yağlı ama yağlı balığa sıkılmaz be dostlar yazık olurr tadı kalmaz. İtalyada adamlar ete de limon sıkıyor ( eşşek at her türlü et yeniyor ) kuzu etlerinede sıkıyorlar yemeden önce anlayamamıştım ama taş gibi et hafifte koku var anladım ki limon sıkmadan yenilmez o et bizde kuzuya limon sıkılmaz tadı güzel balıkta aynısı yağlı balıksa yazık olur
Sıcak makarnanın üstüne dardanel ton + limon var ya fenaaa
denemeyin sakın bildiğin balıkçı hali ayağınıza kadar geliyor tabi ki bir kaç çatal darbesi ile mücadelemin sonucunda kaldırıp kedime verdim o bile sıfatıma tükürdü.
Damak zevkinize göre değişir ben limon sıkarak yemeyi tercih ediyorum ama balığın lezzetini iyi alıyorum yüzdüğü denizin tuzunu tadıyorum diyosanız limon sıkmayınız tabikide