Vaper Bey Amca
Community
Hocam aroması çok yüksek, ama vurum nispeten daha yüksek anamızı ağlattı resmen. 2 gün önce evden uzaklaştırmak zorunda kaldık.Ilaveten, Vapesoon bu isi biliyor, 1/1 klonlamis. Eminim hayatiniza aromatik bir tat katiyordur, arasira vurum yoruyor olabilir tabi. Potansiyeli yuksek gibi.
MaşallahEkli dosyayı görüntüle 28071Tarih: 1986 Baba Orijinal kişi
Ekli dosyayı görüntüle 28072Tarih: 2007 Büyük çocuk Hotcig Klonu
Ekli dosyayı görüntüle 28073Tarih: 2013 Ortanca çocuk Coppervape klonu
Ekli dosyayı görüntüle 28074Tarih: 2019 Küçük çocuk Vapesoon klonu
Not: Konu açılış amacı sadece paylaşmaktır. Sonuçta burada bir aile(gibi)ysek sakıncası olmadığını düşünüyorum.
MaşallahEkli dosyayı görüntüle 28094
Ekli dosyayı görüntüle 28104
Özlü sözümüz de olsun ????
Ekli dosyayı görüntüle 28105
Bende tam tersi hocam 11 yaşındaki kızım doğduğundan beri kucağıma oturup 1 kere dahi kendisini sevdirmemiştir(ağır abla takılır hep). 5 yaşındaki oğlum tepemden inmez(genelde kafama yada omzuma oturur) ????????Erkek çocukları sevsem de kız çocukların aroması çok çok daha yüksek. Ayrıca vurum konusunda da bayağı tatmin edici oluyorlar.
Allah bağışlasın, sağlıkla büyütün.
Ama yaşınız genç bir de kız çocuğunuz olursa farkı anlarsınız.
Hocam bana benzedikleri için pek anlaşılmamış olabilir. İlk ikisi kız sonuncu sadece erkek. Şuraya güncel fotoğrafta bırakayım.Erkek çocukları sevsem de kız çocukların aroması çok çok daha yüksek. Ayrıca vurum konusunda da bayağı tatmin edici oluyorlar.
Allah bağışlasın, sağlıkla büyütün.
Ama yaşınız genç bir de kız çocuğunuz olursa farkı anlarsınız.
Maşallah. Yüzleri hep gülsün. Allah daima iyilerle karşılaştırsınHocam bana benzedikleri için pek anlaşılmamış olabilir. İlk ikisi kız sonuncu sadece erkek. Şuraya güncel fotoğrafta bırakayım.
Ekli dosyayı görüntüle 28107Tarih: 18.01.2020 Soldan sağa: Mehmet Kağan, Afra Nur, Zeynep Betül
Maşallah