• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Atto mod hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atalay

Community
Merhabalar herkese
Çok büyük bir hevesle aldığım ama aldıktan sonra aslında hakkında hiç bir bilgim olmadığını farkettiğim kör kütük saplantı haline getirdiğim atto mod ile ilgili bir kaç sorum var üstadlar toplaşıp şu garibana yardımcı olabilirlerse ne mutlu bana.

1.Bu bir mech mod mudur ? Ama sigortalı versiyon yani tehlikesi yok sanırım

2.sigortanın yandığını nasıl anlıyoruz öyle bir durumu varmış sigorta yanıyormuş felan

3.bir gösterge vs olmadığı için pil ömrünü ateşleme performansı ilemi anlayabilirim?

4.tuş kilidide yok sanırım yani cepte uzun süre basılı kalınca sorun yaşarmıyım ihtimaller nelerdir?

Şu 4 sorun tüm problemlerimi çözecek şimdiden herkese teşekkür ediyorum

Oyla 0
1- Bu bir mekanik moddur. Yalnız diğer mekanik modlardan farkı içinde kısmı de olsa tedbir amaçlı bir mosfet varıdr. Sigortalı yada hibrit olanlara göre daha güvenli sayılabilir ama ateşleme tuşu yanda olduğundan tedbiri elden bırakmamak gerek.

2- Mosfet zarar görürse ürün çalışmaz zaten. Yurt içi ve dışında 30 lira civarına yedek mosfet satılıyordu sanırım. ( mosfet modun üst kısmında olan, borunun içine baktığınızda göreceğiniz devre kartı bulunan yer, ürün klon olduğu için çok güvenmemek gerek)

3- Kalan pili, kullanarak anlarsınız :) Dolu pil ile ilk aldığınız nefes ile gün sonu son aldığınız nefes arasında ki farkı kıyas edebilirseniz, pilin tükenme durumu hakkında fikriniz olur. Ben pil yarıya veya daha aza düşmüş durumda iken özellikle mekanik modda pili değiştirir ve şarj ederim.

4- Valla 3 kere basınca kapanıyor diye bir rivayet var ama ben kapatmayı beceremedim :) Belki de ben beceriksizim, bilmiyorum.

Merhabalar.

Atto Mod genelde kibar ve güzel görünümü olan bir moddur. Açık söylemek gerekirse üst yuvada bulunan chipin yani mosfetin ömrü kullanıma bağlı olaraktan ya arıza yapar ya da arıza yapmaz. Zaten farkettiyseniz modun üzerinde pil işareti vardır. Pil işaretine göre pillerinizi yuvaya koymanız gerekir. İster 18650 pil ile kullanabilirsiniz. İsterseniz 18350 pil ile kullanabilirsiniz. Pili şekline göre yuvaya koyarsanız. Modun alt kısmında çevirebilmeniz için ya da pili gevşetip sıkmanız için bir bölme göreceksiniz. Genelde ateşleme tuşundan sıkıntı yaşayan görmedim ama emniyetli olmak gerekir. Arkadaşlarımızın dediği gibi modun altında olan hazneyi gevşetirseniz sıkıntı yaşamayacaksınız. Bunun haricinde fiyat segmentleri arasında farklı mosfetli mech modlarda bakabilirsiniz? Stratum gibi mesela.

Saygılarımla...

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim şuan şöyle bir sıkıntı yaşıyorum troya yı takınca ateşleme yapmıyor spica proda sıkıntı çıkmıyor ama troyada sorun yok başka modlarda ateşliyor :/

Atonun 510 pini içeride kalıyorsa olabilir. Diğer modlar da yaylı pin içine değince çalışıyordur diye düşünüyorum

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim şuan şöyle bir sıkıntı yaşıyorum troya yı takınca ateşleme yapmıyor spica proda sıkıntı çıkmıyor ama troyada sorun yok başka modlarda ateşliyor :/
:) Yorum yapsam mı? Sorun atonun ve modun 510 pinlerinin birbirine temas etmemesi. Buna dönük bakarsanız sorunu teşhis edebilirsiniz.

Geri