• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Atomizerler için hangi dezenfeksiyon yöntemi daha efektif?

Atomizerler için hangi dezenfeksiyon yöntemi daha efektif?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

GaziHazar

Admin
Başka önerleriniz de var mı? Diğer işaretleyip açıklama yapmayanları ifşa edeceğim bu sefer ????????????

Diğer ☺️
Sirke ????

Iki ürün hakkında da tecrübem yok.
Gelen bilgilere göre tercih yapabilirim. Zira uzun kullanım sonucu baca içi, post, oda içi ve deck altında oluşan kurum benzeri kalıntıları uğraşmadan çıkartabilmek iyi olurdu.

ultrasonik temizler, dezenfekte etmez öncelikle onu belirtelim
yani kalıntıları temizlersiniz (6ay kullanılan gözlüğü koydum hanımın bir pislik çıktı inanamadı mesela)
dezenfekte ihtiyacı ise yok diyebiliriz, pg zaten kendi çapında sterilizasyon yapıyor
düşük pg kullanan arkadaşlar illa dezenfekte diyorsa önce ultrasonikle güzelce temizlesin, sonra plastik ne varsa çıkarsın o-ring felan
sonra kahve cezvesinde su kaynatsın atsın içine bir iki dakika kaynatıp temiz bir yerde kurutsun (kalorifer peteğine koymayın mesela kendi kurusun, saç kurutma demeyin duymamış olayım)
uv cihazlar beni aşar param yok, olsa alırdım çünkü param var istediğimi alırım:)

Amaç dezenfekte etmekse hiç birine gerek yok ipa bir fısfıs tankına boşaltın.
atomizeri dağıtıp fıs fıs ???????? oldu bitti.
Hem temizlik hem dezenfekte etmekse
%70 su %30 ipa ultrasonic içine atın hem temizlenir hem dezenfekte olur. Ama şöyle bir ultrasonic cihazlara baktım. 400-500 lira olmuş????
Bütçe varsa ultrasonic der behlül kaçar ????

İnternette ikisi de hemen hemen ayni fiyat ustad. Arada 200-300 oynuyor gibi. En kotu berberime goturup yarim saat tutayim mi ki¿
zamanında araştırmıştım azcıcık
her ben uv ışığım diyen alet sterilizasyon yapmıyormuş maalesef
şöyle eli yüzü düzgün gerçekten sterilizasyon yapan aletler ciddi pahalılar
ışığın dalga boyu vs önemli bildiğim kadarıyla alınca kaliteli almak lazım...

1 tank içilmiş BF Reisen
Majör Sustason Drop Kit
Alsonic Ultrasonic Temizleyici - Mod 5 - 600 saniye
Sonuç : Teldeki kurum temizlenmedi. Onun dışındaki parçaların temizliği güzel

Kişisel fikrim
En ucuz ve en önemli 2 unsur. Tel ve Pamuk. Temizlemekle uğraşma, değiştir gitsin. :)
TEMBELLİK YAPMA

IMG_20220124_091317.jpgIMG_20220124_091326.jpgIMG_20220124_091402.jpgIMG_20220124_091511.jpgIMG_20220124_091603.jpgIMG_20220124_092157.jpgIMG_20220124_092631.jpgIMG_20220124_092645.jpgIMG_20220124_092652.jpg

Geri