Merhabalar, bilgili arkadaşlara ciddi bir sorum var. Elimde uzun süredir spica pro, penodat, doggystle atomizerler var. Her birini bir yılı aşkın süredir dönüşümlü olarak kullanıyorum. Temel sorum atomizerlerdeki aynı sarımı baz aldığımızda boğaz vurumunu, aromayı, buhar sıcaklığını etkileyen faktörler neler sizce? Atıyorum orjinal ve nispeten daha pahalı atomizer aldığımda ne kadar fark olcak ve neden olcak? Temelde aynı hava açıklığı ve baca boyu, yanma odası hacmi olsun mesela, içimde herhangi bir fark olcak mı?
kendi halinde bir kullanıcı olarak şunları söylemek isterim sorduğunuz için :
1 aradığınız şey ne ?
2 elinizdeki atomizerler istediğinizi veriyor mu sizi tatmin ediyor mu ?
3 paranız çok mu ?
ilk 3 maddeyi sıralayın eğer 1 ve 2 tamamsa hiç bence bulaşmayın ekstra atomizerlere
işin önü söz ardı para
burda konuşuruz konuşuruz eğer paranız yoksa o konuştuğumuz atomizerlerin sadece boş muhabbeti yapmış oluruz
benim yok mesela o kadar param bir kaç orjinal atomizerim var onlar bana yetiyor artıyor bile
klon konusuna gelince hiç bir zaman ama hiç bir zaman klonlar orjinalden iyi olamaz hani diyorlar ya klonu iyi olmuş.... hadi beee ordan diyorum ben içimden
çünkü hiç bir orjinal klondan kötü olamazzzzzzzz bu yerli üretim atolarda olsa yabancı üretim atolarda olsa
o fakir düşünce edebiyatının bir yansıması kendini rahatlatması diye düşünüyorum
kızınlar varsa da kızsınlar arkadaş her atomizer elimizde olacak hepsi bizde bulunacak diye bir şey mi var sen sigarayı bırakmak için mi başladın e cig e yoksa koleksiyon yapmak için mi
haaa şöyle bişi yapabilirsin mesela 1-2 tane ato bulursun kendine sağlam ki elindekiler bana göre gayet iyi atomizerler...
3. bi ato yaparsın onu da ufak ufak yükselterek birini alırsın denersin değiştirirsin sattığının üstüne koyarsın daha üst segment bir ato alırsın öyle olabilir ama birden bodozlama girme derim yorar adamı maddi olarak
hep bu merak bitirdi bizi hep yapma bence