Hocam yanlış anlamayın da çok fazla ayrıntı değilmi bunlar olmadı ultrasonik temizleyici alın sürekli kullanın ve likit de demlersinizYaklaşık 3 hafta önce tıbbi alet dezenfektanı ile temizledim,daldırma banyo usülü 15 dakika beklettim,decki koymamıştım korkumdan, sadece tankı ve driptipi daldırdım.Contalarda gevşeklik yaparmı korkum vardı ama 3-4 gün önce deckte dahil çay bardağının yarısına kadar sıvıyı koyup beklettim yine.Ato'da şuan için problem yok,5 dakikadan sonra kalıntılar dökülmeye başlıyor,çıkarınca koku sıfır.İlkinde hata edip daha geniş kap kullandım ziyan etmiş oldum baya miktar ama çay bardağı daha uygun oldu,sanırım 250ml şişe ile 5-6 temizleme yapabilirim,her seferinde yaklaşık 5 lira maliyet doğuracak.Anti korozif olduğu için şimdilik korkmadan kullanıyorum,haftaya yeniden temizlik yapacağım,atoda herhangibir handikap görürsem yazarım yeniden.
yok hocam kullanım kolay ,şişeyi açıp çaybardagının yarısına kadar döküyorum,sonra atoyu daldırıom içinegerçi benim ato küçük ,kayfun lite.Bişey olur mu diye içim hopluyor ama daha bişey olmadı ,bigün rahmetli olursa bu sebepten yazarımHocam yanlış anlamayın da çok fazla ayrıntı değilmi bunlar olmadı ultrasonik temizleyici alın sürekli kullanın ve likit de demlersiniz
Abi bir kere yaptım ben onu da contayı haşat ediyor ya atonun camı ve boyalı kısımları hadi neyse de t alyanj d koydum rengini doldurmuş@comandante Abi güzel yazmışsın kopya aldım helal et ????
Beyaz sirkeli su olmazsa olmazım.
İlk önce akan su altında yıkıyorum. Sonra 10 dakika sirkeli suda bekletiyorum. Akabinde tekrar durulayıp kurutuyorum.
Benimkiler formda, hiç birşey olmuyor. Şu aşırı kaynar olmasın, el girmeyecek sıcaklık yetiyor banaAbi bir kere yaptım ben onu da contayı haşat ediyor ya atonun camı ve boyalı kısımları hadi neyse de t alyanj d koydum rengini doldurmuş