• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Atomizer Oturmuyor

yamanender

Community
Arkadaşlar penodat v2 aldım 510 pin adaptörüne oturmuyor sıkışıp kalıyor ne yapmam lazım bilen böyle bir şey yasayan oldumu hiç kullanamadim atoyu
Çok can sıkıcı bir durum

ben iki kere penodat aldım. hem v1 hem v2 öyleydi. v1in 510 dişlerini kendim eğe ile incelttim. v2yi geri yolladım üreticiye kendileri biraz düzeltip yolladılar. üç beş gün sonra da sattım , ömrü hayatımda o kadar kötü toleranslarla üretilmiş bir şey görmedim.

ben iki kere penodat aldım. hem v1 hem v2 öyleydi. v1in 510 dişlerini kendim eğe ile incelttim. v2yi geri yolladım üreticiye kendileri biraz düzeltip yolladılar. üç beş gün sonra da sattım , ömrü hayatımda o kadar kötü toleranslarla üretilmiş bir şey görmedim.
Resmi siteden ulastim banada ürünü yollamami istediler daha denemek nasip olmadı ☹️

En güzeli penodatı satıp minör almak hocam :) şaka değildir daha bugün yaptım minörü de yedeklemiş oldum.

V2 1+1 full versiyon aldım 2-3 hafta önce, daha hiç kullanamadan deck te problem çıktı. Üretim hatası vardı, yapıp geri gönderdiler sağolsunlar. Ama yine de bekleneni veremedi, içimi de bana uymadığı için elden çıkardım.

üretim hatası normal bişey arkadaşlar, bizim üreticilerimiz çinli dostlarımız gibi alışık değil daha yeni emekliyoruz (gavur ellerinde 1.000 üründe 5 hatalı varsa bizde %5 oluyor ama düzelir), kalite kontrol yapımızda yok zaten üretiriz satarız sıkıntı varsa alıcı bize ulaşsın der geçeriz genelde
ancak üretici iyi bir arkadaş diye biliyorum sorununuzu çözerler endişe etmeyin
geçmiş olsun

Geri