yamanender
Community
Arkadaşlar penodat v2 aldım 510 pin adaptörüne oturmuyor sıkışıp kalıyor ne yapmam lazım bilen böyle bir şey yasayan oldumu hiç kullanamadim atoyu
Çok can sıkıcı bir durum
Çok can sıkıcı bir durum
Çok zorlamayın sakın. Belki bi çeltik vs vs bi püf noktası vardır. Kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır elbet????Arkadaşlar penodat v2 aldım 510 pin adaptörüne oturmuyor sıkışıp kalıyor ne yapmam lazım bilen böyle bir şey yasayan oldumu hiç kullanamadim atoyu
Çok can sıkıcı bir durum
Resmi siteden ulastim banada ürünü yollamami istediler daha denemek nasip olmadıben iki kere penodat aldım. hem v1 hem v2 öyleydi. v1in 510 dişlerini kendim eğe ile incelttim. v2yi geri yolladım üreticiye kendileri biraz düzeltip yolladılar. üç beş gün sonra da sattım , ömrü hayatımda o kadar kötü toleranslarla üretilmiş bir şey görmedim.
Hiç zorlamadim kullanıcı hatası derler diye ama bu sorun kronik heraldeÇok zorlamayın sakın. Belki bi çeltik vs vs bi püf noktası vardır. Kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır elbet????
Şaka gibiYahu arkadaş iki sene önce yeni başlayan birine almıştık bu sorunu yaşamıştık, iki üç ay kadar önce başkası için tekrar aldık yine aynı sorun. Diyecek bir şeyim yok daha da.