Satıcıyla konuştum tellerin boyutları yazıyor dedi onlara bakıp alacağım bakalım inşallah uyumlu olur. Pamuk konusunda göndereceğim pamuklar iyi kalitede değil gibi birşey yazıyordu sanki. Premium pamuk bulmak lazım sanırım.Vapjoy mesh 0,6 ohm kit ürün sayfasında not bölümünde ürün ismi geçiyor ama bilemedim. Sitenin Hazır Sarım Teller sekmesinde birçok çeşit var. Bazı setler sete dahil pamukla gelmez firma Muji pamuk hediye eder. Linkini verdiğim ürün muhtemelen uygundur ama 1.0 ohm lisi yok sanırım, firmaya sorulabilir. Ben Caliburn G sarım kitini hem Caliburn G2 de hemde Argus P1 cihazımda kullandım.
Aşağıda sarımla ilgili bulabildiğim birkaç klavuz ekledim. Ben sarıma başladığım zamanlarda çok küfür etmiştim. İyide kardeşim kaç yaprak kullandığını niye göstermiyorsun, iyide kardeşim onu nasıl çıkardığını niye göstermiyorsun vs vs vs gibi birkaç videonun kombiniyle bazı sorulara ulaştım bazılarına doğaçlama yapmak zorunda kaldım. Mesela birçoğu üst üste gelen yaprak pamukları bütün kullanır ben kat sayısı kadar 1 tane yaprağı katlardım, niye ziyan ediyonuz lan diyerek. Biraz kafa yormanız ve masraf yapmanız gerekecek bir hobidir maalesef.
Video 1
Video 2
Video 3
Video 4
Hocam maliyetine bakmıyorum da bu basit podmod 1.5 yıldır kullanıyorum 3 tane cihaz aldım aynısından. Birisi denize düştü, diğeri kafası estiği zaman sürekli yakıyor otomatik olarak o da arızalı. Geriye tek cihaz kaldı.hocam hazır coil kullanan adam parasına bakmayacak
benim bir coil 120tl civarında ayda 3gidiyor
ama ben günde 2-3paket içerdim eskiden bu yüzden ben nasty vs. premium bile içsem sigara parasını bulmuyor ben takılmıyorum fiyata
büçte dostu ürün rta'dır veya pod sarımı yapacaksınız
podlar nedense çabuk yanıyor son dönem, coil ala ala arkadaşlara çıldıracaklar...
Benim kullanımımda sigaradan bence aynı tutara denk geliyor.Hocam sigarayla mukayese edince her daim uyguna geldiğinden hesabının yapılmaması elbet doğrudur. Bende şu an elimde ne varsa, sigara içiyor olsaydım zaten çok daha fazlasını harcamış olacaktım diyerek aldım. Buraya kadar bir sıkıntı yok ama nispeten bu işe yeni dahil olan arkadaşların bir çoğu alternatiflerini bilmiyor, ne alırsa ilerleyen süreçte nelerle karşılaşacağını bilmiyor. Önlerine çıkan, ben bunu yapabilirim dedikleri şeyleri alıp geçiyorlar. Her ne kadar araştırma yapsalar da sizi temin ederim bu işte deneyim kazanmış kişilerin söylediklerini yazdıklarını tarfilerini anlamlandırabilmeleri mümkün değil. Ya da bir ürünün, satışı yapayım parayı cebime koyayım da gerisini alan düşünsün mantığında hazırlanmış ürün sayfalarından onları neyin beklediğini anlamaları mümkün değil. Dolayısı ile ilk aldıkları ürünler her ne kadar sigarayla kıyaslayınca daha uygun olsa da ömürleri sebebi ile hayal kırıklığı oluyor ve sigaradan uygun olmasına rağmen hesaba yöneltiyor ki aslında bir şeyi daha önce kullanılan opsiyonuyla kıyaslayıp değer biçmek aslında bizim yaptığımız bir hata. Sigara, tamam içiyordum artık içmiyorum yani kıyaslama dışında kalmalı, bunu kendi sektöründe kıyaslama yapmak gerekiyor. Şöyle izah edeyim tamam sigaradan ucuz ama başka birşeyden de pahalı. Sigaradan daha uyguna geliyor diye ben niye milletin milyonlar kazandığı ve büyük kısmı sarf malzeme kullanımına adapte edilmiş bir sektör için kendi kendime bahaneler uydurayım.
Bir Pod Modun fiyatı ile onun için alınacak coilin hemen hemen aynı fiyatta olması ve bu coilin aralığı ne olursa olsun sürekli değiştirilmek zorunda olması, benim oturup da ona bahane uydurabileceğim bir ahlak anlayışı değil.
Velhasıl sigaradan ucuz olması bunun pahalı olduğu gerçeğini ve her geçen gün daha da pahalandığı gerçeğini değiştirmiyor.
bunlar çok büyük hocam küçük cihazlar bakıyorum .valla illa hazır coil istiyorsan çare aspire nautilus 3-3S
bi tane mod birde bu ato ile güzel güzel geçinir gidersin
en son 5li coil 500'e felan aldım
hocam valla ya pod ya atomizerbunlar çok büyük hocam küçük cihazlar bakıyorum .