• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Asmodus Colossal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Darkblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Darkblue

Community
Arkadaşlar uzun bir süredir bu modu kullanmaktayım. Hiç problem yaşamamıyordum takii bugüne kadar hiç bir sebep yokken bugün ekran kendi kendine tepki veriyor bazen ekran kilidini hiç açamıyorum. Biraz araştırma yapayım dedim ama net bir sonuca varamadım Ekran problemi yaşayan ve çözebilen oldu mu ?

Arkadaşlar uzun bir süredir bu modu kullanmaktayım. Hiç problem yaşamamıyordum takii bugüne kadar hiç bir sebep yokken bugün ekran kendi kendine tepki veriyor bazen ekran kilidini hiç açamıyorum. Biraz araştırma yapayım dedim ama net bir sonuca varamadım Ekran problemi yaşayan ve çözebilen oldu mu ?

Güncel sorun devam ediyor.

Geçmiş olsun yardımcı olabilecek biri çıkar umarım.
Bende de atomizer çok küçük şekilde sallanıyor dişler birbirine tam uyumlu değil gibi. Bazı atomizerlerde sıkıntı yok bazılarıysa böyle. Ne yaptıysam çözemedim. Böyle bir sorun yaşadınız mı?

Sorun aynı kaynaklı mı pek bilemedim ama şöyle birşey söyliyim. Ben de colossal kullanıyorum herşey yolundayken bir sabah modu açtım dokunmatiği çalışmıyordu. Watt sabit ateşleme tuşuna basıyorum ateşlemede sorun yok ama hiçbir değeri değiştiremiyordum. Chipe likit gelmiş 510dan sanırım. Yeni dokunmatik almıştım.

Sorun aynı kaynaklı mı pek bilemedim ama şöyle birşey söyliyim. Ben de colossal kullanıyorum herşey yolundayken bir sabah modu açtım dokunmatiği çalışmıyordu. Watt sabit ateşleme tuşuna basıyorum ateşlemede sorun yok ama hiçbir değeri değiştiremiyordum. Chipe likit gelmiş 510dan sanırım. Yeni dokunmatik almıştım.

Bende de şu an ekran çalışıyor ateşleme var ama dokunmatik çalışmıyor.

benim minikin likit teması sonucu ateşleme yapmıyordu ohm okuyor ama gerisi yoktu 2-3 kişiye göndermiştim zamanında şayet yapamadılar çipin çöp olduğu kanısına vardılar sizin sorununuzda hiç farkına varmamış olabilirsiniz likit kaçması sonucu özellikle kılıf ile kullandığınız zaman power düğmesinden sızdığında içeri doğru virus gibi dağılıyor terbiyesiz diyeceğim harbiden bu işten anlayan biri varsa göndermekte yarar var @dsanchez hocamın dediği gibi

Geçmiş olsun size.

Dokunmatikler hep korkutuyor beni böyle. Çok radarımda bir mod , çok tatlı ama şu parmaklamalı modlar nedense çabuk bozulacakmış hissi veriyordu ki arkadaşımızın yaşadığı sorunda tam korktuğum şey. İnşallah kolaycana tamir ettirebilirsiniz.

Tam sizin sorununuza cevap değil ** burdan yazıyım belki başka arkadaşlarında işine yarar, benim modta pili doğru okumuyor öğlen olmadan power low hatası verip basmıyordu, açtım yağsız kontak spreyi ile boardı yıkadım (2 gün kurudu) ve hepsi düzeldi, genelde likit kaçması yüzünden oluyor sorunlar bilginize.

spica pro kullanın akıtmasın ve modunuz bozulmasın.
spoiler :D

şaka bir yana bence pilinizi çıkarın bi süre bekleyin,çok yakından olmamakla beraber saç kurutma makınası ile pil yuvası ve 510 kısmından ılık havaya maruz bırakın düzelme ihtimali olabılir.
Ben bir modu buşekilde kurtardım ve hala kullanıyorum.

spica pro kullanın akıtmasın ve modunuz bozulmasın.
spoiler :D

şaka bir yana bence pilinizi çıkarın bi süre bekleyin,çok yakından olmamakla beraber saç kurutma makınası ile pil yuvası ve 510 kısmından ılık havaya maruz bırakın düzelme ihtimali olabılir.
Ben bir modu buşekilde kurtardım ve hala kullanıyorum.

Hocam bu modda ben sadece spica pro kullandım ve sadede evde kullandım gene gitti dokunmatiği ???? Yalan oldu güzelim mod elim bollaşınca tamire göndericem.

Tanıdığım bir abim buna benzer bir problem yaşamıştı , kolları sıvadı havyayla işe girişti ve düzeltti de.. Sonra tekrar benzer bir problem yaşadı ve Sx mini ye terfi etti =) Darısı sana..Geçmiş olsun

Geri