A alptugg Yeni Üye 23 Şub 2024 #1 Merhaba Asap grape aroma arıyorum nereden almalıyım veya benzer meyveli güzel bir aroma arıyorum, DL de içiyorum birde hangi base ile demliyorsunuz teşekkürler şimdiden Oyla 0
Merhaba Asap grape aroma arıyorum nereden almalıyım veya benzer meyveli güzel bir aroma arıyorum, DL de içiyorum birde hangi base ile demliyorsunuz teşekkürler şimdiden
P pantera Community 23 Şub 2024 #2 alptugg' Alıntı: Merhaba Asap grape aroma arıyorum nereden almalıyım veya benzer meyveli güzel bir aroma arıyorum, DL de içiyorum birde hangi base ile demliyorsunuz teşekkürler şimdiden Genişletmek için tıkla ... @AromaBurada bence güzel, dl için %10 ideal ama bide üreticiye sormakta fayda var 3M ile, altın seri yani, demliyorum ben
alptugg' Alıntı: Merhaba Asap grape aroma arıyorum nereden almalıyım veya benzer meyveli güzel bir aroma arıyorum, DL de içiyorum birde hangi base ile demliyorsunuz teşekkürler şimdiden Genişletmek için tıkla ... @AromaBurada bence güzel, dl için %10 ideal ama bide üreticiye sormakta fayda var 3M ile, altın seri yani, demliyorum ben
I IspartaN Yeni Üye 23 Şub 2024 #3 alptugg' Alıntı: Merhaba Asap grape aroma arıyorum nereden almalıyım veya benzer meyveli güzel bir aroma arıyorum, DL de içiyorum birde hangi base ile demliyorsunuz teşekkürler şimdiden Genişletmek için tıkla ... Aromaburada.com dan Asap Grape ve Frosbite öneririm. %10
alptugg' Alıntı: Merhaba Asap grape aroma arıyorum nereden almalıyım veya benzer meyveli güzel bir aroma arıyorum, DL de içiyorum birde hangi base ile demliyorsunuz teşekkürler şimdiden Genişletmek için tıkla ... Aromaburada.com dan Asap Grape ve Frosbite öneririm. %10
AromaBurada Commercial 23 Şub 2024 #4 Ben DL içeceğim zaman altın seriden şaşmazdım. Hala da öyleyimdir. Ama mtl içeceksem eco base ile demlerim
Ben DL içeceğim zaman altın seriden şaşmazdım. Hala da öyleyimdir. Ama mtl içeceksem eco base ile demlerim