• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Aroması Yüksek Single Coil RTA Tavsiyenizi Bekliyorum / Yardım

VCANGULER

Community
Merhaba arkadaşlar
Güncel olarak kylin mini v2 kullanıyorum telim SUPER Alien Clapton V2(AK) Ni80 0,30 Ohm 3 core (by david) Pamuk cb mod thelema solo
Sıkıntım şudur ki iki farklı firmadan dıy kıt seklınde (30 ml uzerlerıne 70/30 3c base 4N ekleyerek ve 30 gun demlemeye suresı bıtınce denedım)lıkıt demledım 4 adet golden 6 adet safir kımya ama iki likit firmasının lıkıtlerınden de tat yoğunluğu istediğim seviyede değil ne yazıkkı uzerlerıne 1 er damla magıc mask 2 ser damla etıl maltol katmama ragmen sonuc degısmedı. Hele goldenlarda hissiyat çok çok düşük. Artık atomızerımde sorun oldugunu dusunmeye basladım ve Kylını satıp başka atomizere geçmeyi düşünüyorum. Likitler özelinde tavsiyelerınız varsa onlarıda dinleyebilirim
Ama sizden beklediğim güncel tavsiye Atomizer konusudur.
MTL içinde aroması yuksek DVARW CL MTL satın aldım bununla alakılı da fikir ve tavsiyeleriniz baş tacıdır ( daha elime geçmedi çok araştırmadım tavsiyesine güvendiğim biri sayesinde satın aldım.)
Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler
İyi forumlar.

Öncelikle kullandığınız tel kötü, zamanında deneyip hiç memnun kalmamıştım. İkincisi aromaları aldığınız firmalardaki diy kitler de çok iyi diyemem. Onun da etkisi mutlaka var. Son olarak bulabiliyorsanız ben de mutlaka juggerknot mr öneririm. Reload s in de aroması gayet iyidir ama biraz nazlıdır ve kurulumu zordur. Dvarw cl yi aktif olarak kullanıyorum ve eğer orjinal aldıysanız kesinlikle pişman etmez. Mtl de aroma konusunun zirvelerindendir.Klon aldıysanız klonlar hakkında bi kaç şikayet okudum o yüzden nasıldır bilemiyorum.

Öncelikle kullandığınız tel kötü, zamanında deneyip hiç memnun kalmamıştım. İkincisi aromaları aldığınız firmalardaki diy kitler de çok iyi diyemem. Onun da etkisi mutlaka var. Son olarak bulabiliyorsanız ben de mutlaka juggerknot mr öneririm. Reload s in de aroması gayet iyidir ama biraz nazlıdır ve kurulumu zordur. Dvarw cl yi aktif olarak kullanıyorum ve eğer orjinal aldıysanız kesinlikle pişman etmez. Mtl de aroma konusunun zirvelerindendir.Klon aldıysanız klonlar hakkında bi kaç şikayet okudum o yüzden nasıldır bilemiyorum.
Klon aldım :( Nasıl şikayetler okudunuz peki Juggernot MR ıcın yorumlarınız nasıldır onu da inceliyim. Ve Dl için tel ne önerirsiniz bu Super Alien Claptonlar zirve sanıyordum.

Klon aldım :( Nasıl şikayetler okudunuz peki Juggernot MR ıcın yorumlarınız nasıldır onu da inceliyim. Ve Dl için tel ne önerirsiniz bu Super Alien Claptonlar zirve sanıyordum.
510 pini ile ilgili şikayetler okumuştum klonda dediğim gibi kullanmadığım için net bir yorum yapamıyorum. Onun haricinde drd coilsten 27ga alien clapton veya sesli içim seviyorsanız mech6 crunch coili tavsiye ederim. Juggerknot MR ilk single atomizerlerimden biriydi yaklaşık 2-2.5 sene önce. Aroma konusunda zirvedir ve kurulumu basittir. Malzeme kalitesi üst düzey.

510 pini ile ilgili şikayetler okumuştum klonda dediğim gibi kullanmadığım için net bir yorum yapamıyorum. Onun haricinde drd coilsten 27ga alien clapton veya sesli içim seviyorsanız mech6 crunch coili tavsiye ederim. Juggerknot MR ilk single atomizerlerimden biriydi yaklaşık 2-2.5 sene önce. Aroma konusunda zirvedir ve kurulumu basittir. Malzeme kalitesi üst düzey.
Şeyi juggerknot MR ıle kylın mını v2 arasındakı yapısal fark var mı ki? İnceledım bıraz hemen hemen bırbırıne benzıyor o yuzden bılemedım aromadan oluscak farkı
Aromamızer v3 plus rta nasıldır bılgınız var mı Sıngle coıl sanırım o da ya da sıngle da kullanılabılıyor

Şeyi juggerknot MR ıle kylın mını v2 arasındakı yapısal fark var mı ki? İnceledım bıraz hemen hemen bırbırıne benzıyor o yuzden bılemedım aromadan oluscak farkı
Aromamızer v3 plus rta nasıldır bılgınız var mı Sıngle coıl sanırım o da ya da sıngle da kullanılabılıyor
Steamcrave ürünlerini pek beğenmiyorum ben. Ayrıca aromamizer single ato değil ve decki büyük, single da çok verimli olacağını sanmam.

QP ürünleri her zaman zirveye oynar.
juggerknot mr aroma, buhar doygunluğu, kalitesi ile önde.

Kylin Mini v2 ise daha havadardır, kötü bir ato değildir. çok iyi segmenttedir ama juggerknot mr onun da üstünde.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladım Kylın ve Jugger yapı olarak benzedıgı ıcın tekrar araştıracağım fark nedir diye.
Peki RDA tavsiyeniz var mıdır? Bu dead rabbit türevleri şuan çok var piyasada

Geri