• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Aromaburada ve Mixle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oogway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oogway

Yeni Üye
Aroma alip demlemeyi düşünüyorum fakat bi önceki golden faciamdan sonra emin olmak istiyorum aromaburada ve Mixle aromalarinin iyi olduğuna hemfikir olabilir miyim acaba sizce veya bence mixle daha iyi veya aromaburada daha iyi diyebilir misiniz

Aroma alip demlemeyi düşünüyorum fakat bi önceki golden faciamdan sonra emin olmak istiyorum aromaburada ve Mixle aromalarinin iyi olduğuna hemfikir olabilir miyim acaba sizce veya bence mixle daha iyi veya aromaburada daha iyi diyebilir misiniz
ben forumlarda (biz ve esf) yer almayan firmalardan bedava nbase aroma gelse içmem... mixle firmasından malzeme aldım, tadı kokusu alakasızdı, aroma parası neyse de nbase gidiyor likitsiz kalıyorsun hoş olmuyor... hani illa şu firma diyemem ama aromaburada ilke alev hariç elim kimseye gitmiyor benim şuan... elbette zorunlu kalıp almışlığım vardır buralarda olmayan aromayı ama içmişliğim azdır genelde bir iki tank sonrası atıyorum...
bak kaç zamandır fe aroma stokta yok, yine gidip başkasından almıyorum, uslu uslu bekliyorum...
aromaburada'ya kefil olurum, eksiği olursa da yazın ilgilenirler aynısı ilke ve alev içinde geçerli ama çok pahalılar be...

Golden'dan memnun olmama sebebiniz neydi? Kullanıp memnun kaldığınız likitler ve beğendiğiniz aromaları, beklentilerinizi belirtirseniz daha net cevaplar verilebilir. Çıtayı nereye koyduğunuz ve beklentileriniz önemli.

Golden'dan memnun olmama sebebiniz neydi? Kullanıp memnun kaldığınız likitler ve beğendiğiniz aromaları, beklentilerinizi belirtirseniz daha net cevaplar verilebilir. Çıtayı nereye koyduğunuz ve beklentileriniz önemli.
hocam biz göz attım
golden mix aroma 15ml 90a veriyor
tfa 52tl flavour art 70tl
fiyat avantajı kalmamış pek aromada, sanki eskiden ucuz diye tercih ediliyordu tutulunca zam mı yaptı hep mi böyleydi bilemedim...

golden yoğun yorumlardan sonra fiyat artışına gitti . ucuz veriyordu millet karalıyordu ucuz olduğu için onlarda koydu fiyatı şimdi ilke nbase alan golden kimyadan aroma alıyor yanı bunu kullanıcılar yaptı .tüm süreci takip etmiştim.
golden kimya 1 yıldan fazla kullandım .tek sıkıntı %15 demlersen 2 ay sonra acımsı bir tat oluyordu ama %10 ve altı demlemelerde sıkıntı yaratmıyordu. orada ne yazıyorsa aroma hissiyatıda o oluyordu. ama şuan bana çok pahalı geliyor orası :)
aromaburada temiz aroma veriyor sadece %10 tavsiyesi yazıyorsa %15 yap enfes oluyor.

golden yoğun yorumlardan sonra fiyat artışına gitti . ucuz veriyordu millet karalıyordu ucuz olduğu için onlarda koydu fiyatı şimdi ilke nbase alan golden kimyadan aroma alıyor yanı bunu kullanıcılar yaptı .tüm süreci takip etmiştim.
golden kimya 1 yıldan fazla kullandım .tek sıkıntı %15 demlersen 2 ay sonra acımsı bir tat oluyordu ama %10 ve altı demlemelerde sıkıntı yaratmıyordu. orada ne yazıyorsa aroma hissiyatıda o oluyordu. ama şuan bana çok pahalı geliyor orası :)
aromaburada temiz aroma veriyor sadece %10 tavsiyesi yazıyorsa %15 yap enfes oluyor.
üstat fiyat önemli bizim için
ucuza satana şüpheyle yaklaşmak normal, seyrelttiğim belli olmasın diye fiyatı çakanı anlamak mesele aslında
heryerde %3 reçetelerde %3-4 olan aromaya %10 tavsiye eden adamdan alınmaz mesela...

Son düzenleme:
Ben şanslıyım bana aromaburada %10 yetiyor. :) ama damak tadıma uyan aromaları bulana kadar çok fazla deneme yapıp çok likit döktüm.
hocam likit dökmeyen şanslılardan değilim bende
demle demle dök demle demle dök bıktırdı ilk başta ama yıllardır dökmedim neredeyse berbat bir aroma gelmediyse... berbat aroma yollayanı da çiziyorum zaten bir kere kazıklanmak yetiyor

Merhaba
Sitemizde yer alan her ürünün arkasındayım içiniz rahat olsun. Haricinde daha hızlı yanıt almanız için her konuda sitemizde yer alan whatsapp hattımıza yazmanız yeterli olur

Geri