ben forumlarda (biz ve esf) yer almayan firmalardan bedava nbase aroma gelse içmem... mixle firmasından malzeme aldım, tadı kokusu alakasızdı, aroma parası neyse de nbase gidiyor likitsiz kalıyorsun hoş olmuyor... hani illa şu firma diyemem ama aromaburada ilke alev hariç elim kimseye gitmiyor benim şuan... elbette zorunlu kalıp almışlığım vardır buralarda olmayan aromayı ama içmişliğim azdır genelde bir iki tank sonrası atıyorum...Aroma alip demlemeyi düşünüyorum fakat bi önceki golden faciamdan sonra emin olmak istiyorum aromaburada ve Mixle aromalarinin iyi olduğuna hemfikir olabilir miyim acaba sizce veya bence mixle daha iyi veya aromaburada daha iyi diyebilir misiniz
hocam biz göz attımGolden'dan memnun olmama sebebiniz neydi? Kullanıp memnun kaldığınız likitler ve beğendiğiniz aromaları, beklentilerinizi belirtirseniz daha net cevaplar verilebilir. Çıtayı nereye koyduğunuz ve beklentileriniz önemli.
üstat fiyat önemli bizim içingolden yoğun yorumlardan sonra fiyat artışına gitti . ucuz veriyordu millet karalıyordu ucuz olduğu için onlarda koydu fiyatı şimdi ilke nbase alan golden kimyadan aroma alıyor yanı bunu kullanıcılar yaptı .tüm süreci takip etmiştim.
golden kimya 1 yıldan fazla kullandım .tek sıkıntı %15 demlersen 2 ay sonra acımsı bir tat oluyordu ama %10 ve altı demlemelerde sıkıntı yaratmıyordu. orada ne yazıyorsa aroma hissiyatıda o oluyordu. ama şuan bana çok pahalı geliyor orası
aromaburada temiz aroma veriyor sadece %10 tavsiyesi yazıyorsa %15 yap enfes oluyor.
hocam likit dökmeyen şanslılardan değilim bendeBen şanslıyım bana aromaburada %10 yetiyor. ama damak tadıma uyan aromaları bulana kadar çok fazla deneme yapıp çok likit döktüm.