sağlık tarafına bişey diyemem ama bizim olayı az çok ben anlatmaya başlayayım, unuttuğum olursa bir bilen tamamlar diye düşünüyorum????
dünyanın enn dandik teli pamuğu ve atomizerini de kullansanız bir miktar aroma illa almanız lazım, ancak aroma hiç yoksa tamamen tat sağırlığı oluştu diye düşünebiliriz, çözüm ağır mentollü temizlik ürünleri (eski vivident damla gibi olan sakız vardı, nefes keserdi öyle bi sakız da ii görür) veya sert ve bol kahve (bakınız french press + nescafe gold filtre kahvesi çok iyi ikilidir, nescafede aroma olmayınca süper tat sıfırlıyor meret) ama türk kahvesi önermiyorum bence yeterli gelmiyor
benim tercihim kahve ama, listerine aroması ağızdan gitmiyor kahve içesim yoksa uyumadan listerine basıp sabah dişlerimi fırçalayınca düzelirim genelde
birde bazı tütün aromalarını anlam veremediğim şekilde çay (ama ılıktan bi tık sıcak çay) içerken çok acayip alırken kahve içerken o tadı alamıyorum
siz bir kahve için (nescafe gold felan değil ama) baya bir etkisi olur diye düşünüyorum, diş fırçalarken dil ve damağa seri ve yumuşak dalmak da işe yarayacaktır ama ağzınızı iyi durulamalı ve biraz beklemelisiniz