Değerlendirme Aroma Burada Değerlendirme, Soru-Cevap

Sepet tutarını deneme amaçlı bir sepete indirecek olursam, kampanyayı 500TL nin altına indirmem gerek. Niyetim geçen bayramda ki gibi gelirlerden bir kısmını bağışta bulunmak. Sizi kırmadım kampanya konusunda, sizlerde niyetimizi kırmayın. Ben sizlere bol bol denemelik gönderirim siparişlerinizde. Yeter ki isteyin. :)

Sepet tutarını deneme amaçlı bir sepete indirecek olursam, kampanyayı 500TL nin altına indirmem gerek. Niyetim geçen bayramda ki gibi gelirlerden bir kısmını bağışta bulunmak. Sizi kırmadım kampanya konusunda, sizlerde niyetimizi kırmayın. Ben sizlere bol bol denemelik gönderirim siparişlerinizde. Yeter ki isteyin. :)
Hocam 500 tl tabi az ama 1k felan olsa fena olmazdı yine de teşekkürler yararlananlar adına

#4292 nolu siparişi oluşturup ödemesini yaptım. Beklemedeyim bol kazançlar ilk defa deniyorum.ilk siparişim yani siftah 🫣

Son düzenleme:
Sipariş geldi. Eksiksiz geldi ama 1 tane şişe rica ettim onu eklememişler kaç para bir şişe ki? stokta yok diye ekleyemediğimi de belirttim. İlk sepete ikramlık tester bi aroma bile eklenmemiş. Canları sağolsun. Forumun tedarikçisi için ilk sipariş oldukça verimli değildi. Paranın hayrını görün 🙏
Merhaba sipariş ekranını açınca sipariş notları en aşağıda kalıyor. Yer geliyor gözümden kaçıyor. Sipariş notunuz gözümden kaçtığı için istediğiniz şişe ve ya tester ürünü gönderemediğimi içtenlikle size söylemek isterim. İnanın eli en bol satıcı olarak bilinirim. Aromalarınızı nbasenizi ölçüm aletiniz varsa ölçün %10-20 her zaman fazla ürün çıkar :) Fiyatlarımızda 12 senedir maliyetin üzerine çok komik kârlar koyarak belirlerim. İçinize sinmeyen bir durum varsa whatsapp hattımıza yazmanız yeterli olur :)

Merhabalar tekrardan orada da belirttiğim gibi zaten stok olsaydı ücretini ödeyerek almak istemiştim. Sepete ekledim stokta yok uyarısı verdi o yüzden size ricada bulundum. Elbette ki yeni müşteri olduğunu belirten birine tester gönderme zorunluluğunuz yoktur. Ama 2016'dan beri elektronik sigara kullanan biriyim. Yeni müşterisi olduğumu belirttiğim hiçbir firma testersiz ya da bir tanecik şişe ricasında bulunduğum bir siparişi boş çevirmemiştir. Tabii ki bu inisiyatif meselesi. Böyle bir zorunluluğunuz yok sadece paketi açtığımdaki hayal kırıklığından bahsetmek istedim. Ürünleri henüz denemedim denediğimde yorumda bulunurum. Bol bereketli satışlar dilerim

Geri