• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | E-Likit Aroma alamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uurdvc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uurdvc

Community
herkese selamlar aroma alamama gibi bi sorunum xfkm(hazır) volcanee(hazır) ud 26 ga kendim sardım yine çok az. acaba aldığım tellerden mi benim aroma eşiğim mi yüksek bilmiyorum.sizce ne yapmalıyım en iyi aromayı şundan alırısınız diyebileceğiniz bir tel var mı? pamuğum cotton bacon prime atomizer aromamizer plus rdta ve merlin mini

Xfkm düz tel mi?
Öyle ise 26 ga dan çok farkı olmaz.
Değilse yeterli watı vermiyor olabilirsiniz.

26 ga ile tam ciğer çekimi performansı zordur. Clapton türü katmanlı tellere geçmelisiniz.

Uzun süredir aynı likiti tüketiyorsanız aromayı algılamamak veya buharcı dili sorunu da olabilir.

Hava kanalını da biraz daha kısarsanız aroma yükselir.

aromamizer kullanmadım bilmiyorum ama soğuk buhar veren bir atomizer diye duymuştum. soğuk buharda aroma azlığı normaldir ama merlin minide de aynı sorunu yaşıyorsanız bir gariplik var demektir.

düz tel sarımınızı aralıklı yaparsanız ve hava kanallarına teli yakın tutup nispeten daha sıcak buhar yakalamaya çalışırsanız aroma artacaktır.

yada performans telleri alıp kullanabilirsiniz, pamuğa değen tel yüzey alanı genişledikçe aroma ve buhar artar :) basit mantık.

Hocam kaç ohm, kaç watt kullanıyorsunuz? ayrıca kullandığınız likit nedir? siz demlediyseniz aroma oranı nedir? bu bilgiler olmadan çok havada kalır bizim önerilerimiz.

@Turk hocama kısmen katılıyorum aromamizer plus konusunda. Standart gelen 10 ml hacimli olan yerine 5 ml kapasiteli ufak boy kısa baca versiyonuna geçildiğinde buhar ısısı gayet yerinde oluyor.

Geri