• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Aroma Ağırlıklı Mtl Atomizer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oogway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oogway

Yeni Üye
Üstadlar başlıkta da belirttiğim gibi sizden naçizane fikirlerinizi ve önerilerinizi istiyorum su su atomizer çünkü su su + si ama su su - si var gibisinden

bende cthulhu valor sipariş geçtim haftaya gelir aromatik bir içim verdiğinden tercih etmiştim ama denemeden birşeyde diyemem. tek bildiğim doggystyle 2k16 aromatik .
ama arkadaşların önereceği çokca çeşit olur.

bazı mtl atoları tütün pastane şeklinde de ayırdı kullanıcılar
bunun dışında soğuk, ılık ve sıcak buhar seçimi de var atomizerler için
deneme yanılmaya gerek yok ama şuan, çoğu yeni nesil mtl atomizer aroma açısından tatminkar, arada ciddi fark barındıracak ürün kalmadı denebilir
tabi premium sınıfı hariç tutayım, paran olsa bile göremiyorsun bazılarını...

Benim önerilerim
Tütün için: By Ka Se
Sıcaklık sıkıntınız yoksa: Kayfun X (özellikle castle long türevlerinde çok başarılı gelmişti bana ama sıcak buharı var.)
Cthulhu ürünleri ülkemizde değerini görmeyen bir marka. aromada başarılıdır.
Bir de denemedim ama Ellips Rta çok övüldü. uzun zaman radarımdaydı ama aio daha keyifli geldiği için denemedim.

Benim önerim daha öncede yazmıştım sanırım dvarw mtl olur. Bendeki Cl ve klon olmasına rağmen Dl kadar aroma alıyorum. Evet şaka yapmıyorum.

Hocam denediniz mi nasil bir malmis
sanırım telegram hesabında değilsiniz. orada yorumlamıştım kendimce. orda değilsen mutlaka bekleriz sohbet güzel.
Valor bence çok başarılı bir ürün aromatik ve istersen vurum vermeyi sağlayan hava pimlere sahip.
sarımda kolay vida kıstırma yaparak teli çok kolay montajlamanı sağlıyor.
likit dolumu çokca basit ve sağlıklı . çokca sevdiğim bir özellik.
ben şahsen çok sevdim bu atomizeri.
az pamuk kullanıyor ek olarak.

WhatsApp Image 2024-06-22 at 00.05.39.jpegWhatsApp Image 2024-06-22 at 00.06.14.jpeg

Geri