• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Argus P1 Vs Uwell

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buhar.94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Buhar.94

Community
Pod konusunda sizden yardım isteyeceğim argus p1 ve uwell gk2 arasında kaldım aroma olarak hangi cihazı tavsiye edersiniz

hocam ikisi de üzmez diyebiliriz biri diğerinden bi tık iyidir dağlar kadar fark olacağını düşünmüyorum
şuan pod alacak olsam yine uwell ürünü alırdım heralde çünkü alıştım????
gk2 işlemeleri hoş ancak kartuşun siyahlığı at sırtında kelebek, resmen sırıtıyor p1 biraz daha mantıklı duruyor şekil olarak
gk2 690mah gibi bişeydi p1 800mah ya da 850mah olacaktı ki tercih sebebidir
bende g2 var, coiller bi tık sızdırıyordu gk2 sızdırır mı bilemedim
kazanan p1????
ancaaak
şuan pod alacak olsam ilk sırada innokin spectre 2 ve 5-6paket coil alırdım (hem piyasada yok hem param yok????)
ikinci sırada pm40 alırdım
üçüncüsü ise sanırım en son çıkan caliburn olurdu

Gk2 görsel olarak sizi çekiyor olabilir fakat kartuş ve coil olarak hesap yapmalısınız. illa ki Uwell olacaksa Gk2 yerine Ak3 düşünülebilir. Gk2 modeli G2 ile aynı kartuş ve Coili kullanıyor. Bende bir G2 kullanıcısıyım hiç beklemediğim bir şekilde kartuşları bozulup sızdırmaya çok müsait. Sadece Coil masrafı ile kurtulmak biraz zor. Gk2 Coilleri 4 lü şekilde 360 TL gibi bir fiyata satılıyor. Kartuş sızdırma yaptığı bir durumda bütün hesapları bozar. Halbuki AK3 modeli, A3 modeli ile aynı kartuşu kullanıyor yani kartuş ve Coil bütünleşik olarak 4 lü satılıyor ve yine 380 TL civarına satılıyor. Yani coil bozuldu at gitsin, Kartuş bozuldu yine at gitsin. Bunlar G2 ve GK2 için olumsuz yanlardı.

Gelelim G2-G-GK2 için hatta belki de bu markanın bütün kartuşları için işin hile kısmına. E sigaraya geçeli 1 yada 2 ay oldu, herkes kartuş sızdırmasından şikayet ediyorken ben kendi çözümümü buldum. Kartuşun alt kısmında şeffaf olan yüzey ile siyah olan yüzey arasında sıcak havyayı hafif hafif gezdirerek tabiri caizse kaynak yaparak sızdırma yapan bütün alanı sızdırmaz hale getiriyorum. Bunu görsel olarak bir yerlerde paylaşmam gerekiyor ve bunun için henüz zaman bulamadım. Çünkü belli ki, marka ürünlerinde yedek parçadan kazanmaya kararlı, bir kere darbe aldığı anda şeffaf ve siyah parçaların arasındaki sızdırmazlık yok olup gidiyor. Herkesin işine yarayabilmesi adına düzgün bir klavuz hazırlamak şart.
Ayrıca Coil kısmındaki hileyi de zaten herkes biliyor. Ucuz sarım kitleri ve biraz el becerisi ile Rebuild Kitler sayesinde yanan Coiller yenilenebiliyor.
Ben az önce G2 nin yanına bir tanede Argus P1 sipariş ettim sadece ürünü beğendiğim için, bakalım göreceğiz. G2 dende birşey anlamadım muhtemelen ondan da birşey anlamayacağım, zaten asıl olan sigarayı bırakmaktı bıraktım bunlar keyfekeder uğraşlar.

@Zgrrs hocam g2 kullanıcısı olarak resimli bir konu bekliyorum????
sızdırma işi bende çok değildi, ufaklık sayesinde üç beş kere sekti
bi o kadar da ben hastanede yatarken sektirdim daha çok sızmaya başlamıştı, sebebini öğrendim????
dipnot: g2 kartuşun bu ağızlık kısmı da çok dayanıksız la dudağımda ne olabilir de bu kadar çizildi bu meret dedirtir ama çok göze batmıyor yine de????

Ben bu kartusa bu işlemi daha önce zaten yaptığım için çok düzgün bir görsel çıkmadı hatta bir yerden sonra aşırıya kaçıp iyice erir diyordum ama birşey olmadı. Düzgün bir zamanda, sıfır bir kartuş sızdırma yaptığında klavuz kıvamında bir video çekip YouTube da paylaşırım artık. Bu arada daha once kaynar suya sokup iç kısmının beyazlamasina sebep olduğum ve yine sızdıran bir kartusa da bu işlemi yaptım likiti dolduruyorum ağızlık kısmı üste gelecek şekilde çakmak cebimde yedek olarak gezdiriyorum o derece. Tabi hava kanalından yada coilden kacirirsa bu yöntem ise yaramayacaktir Belki contalari sök tak yapıp sağı solu kurcalamak işe yarayabilir.

Kartuş onarım

Son düzenleme:
Ben bu kartusa bu işlemi daha önce zaten yaptığım için çok düzgün bir görsel çıkmadı hatta bir yerden sonra aşırıya kaçıp iyice erir diyordum ama birşey olmadı. Düzgün bir zamanda, sıfır bir kartuş sızdırma yaptığında klavuz kıvamında bir video çekip YouTube da paylaşırım artık. Bu arada daha once kaynar suya sokup iç kısmının beyazlamasina sebep olduğum ve yine sızdıran bir kartusa da bu işlemi yaptım likiti dolduruyorum ağızlık kısmı üste gelecek şekilde çakmak cebimde yedek olarak gezdiriyorum o derece. Tabi hava kanalından yada coilden kacirirsa bu yöntem ise yaramayacaktir Belki contalari sök tak yapıp sağı solu kurcalamak işe yarayabilir.

Kartuş onarım
yaptığın işlemi anladım hocam
ben bunu iğne+çakmak ile yaparım sanırım
akşama bi deneyeyim
teşekkür ederim

Geri