Gk2 görsel olarak sizi çekiyor olabilir fakat kartuş ve coil olarak hesap yapmalısınız. illa ki Uwell olacaksa Gk2 yerine Ak3 düşünülebilir. Gk2 modeli G2 ile aynı kartuş ve Coili kullanıyor. Bende bir G2 kullanıcısıyım hiç beklemediğim bir şekilde kartuşları bozulup sızdırmaya çok müsait. Sadece Coil masrafı ile kurtulmak biraz zor. Gk2 Coilleri 4 lü şekilde 360 TL gibi bir fiyata satılıyor. Kartuş sızdırma yaptığı bir durumda bütün hesapları bozar. Halbuki AK3 modeli, A3 modeli ile aynı kartuşu kullanıyor yani kartuş ve Coil bütünleşik olarak 4 lü satılıyor ve yine 380 TL civarına satılıyor. Yani coil bozuldu at gitsin, Kartuş bozuldu yine at gitsin. Bunlar G2 ve GK2 için olumsuz yanlardı.
Gelelim G2-G-GK2 için hatta belki de bu markanın bütün kartuşları için işin hile kısmına. E sigaraya geçeli 1 yada 2 ay oldu, herkes kartuş sızdırmasından şikayet ediyorken ben kendi çözümümü buldum. Kartuşun alt kısmında şeffaf olan yüzey ile siyah olan yüzey arasında sıcak havyayı hafif hafif gezdirerek tabiri caizse kaynak yaparak sızdırma yapan bütün alanı sızdırmaz hale getiriyorum. Bunu görsel olarak bir yerlerde paylaşmam gerekiyor ve bunun için henüz zaman bulamadım. Çünkü belli ki, marka ürünlerinde yedek parçadan kazanmaya kararlı, bir kere darbe aldığı anda şeffaf ve siyah parçaların arasındaki sızdırmazlık yok olup gidiyor. Herkesin işine yarayabilmesi adına düzgün bir klavuz hazırlamak şart.
Ayrıca Coil kısmındaki hileyi de zaten herkes biliyor. Ucuz sarım kitleri ve biraz el becerisi ile Rebuild Kitler sayesinde yanan Coiller yenilenebiliyor.
Ben az önce G2 nin yanına bir tanede Argus P1 sipariş ettim sadece ürünü beğendiğim için, bakalım göreceğiz. G2 dende birşey anlamadım muhtemelen ondan da birşey anlamayacağım, zaten asıl olan sigarayı bırakmaktı bıraktım bunlar keyfekeder uğraşlar.