• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Alttan Hava Kanallı DL RTA Atomizer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Taruto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Taruto

Community
Herkese merhaba,

Alttan hava kanallı aroma ve rahat çekime izin veren hangi DL atomizerleri önerirsiniz üstatlar.

Oyla 0
DL kullanmıyorum fakat forumlarda dolanırken çok sayıda Taifun GT4/GT4S önerisine rastlıyorum. Benzer şekilde Dwarv FL yorumları da mevcut.

şahsen alttan beslemeli atomizerleri çok espirisi kalmadı diye düşünüyorum hocam... bu işin doğası çözülmeden ilk nesil atomizerler ciddi aroma kaybı vermese bile tatmin etmiyordu ama üreticiler bu durumu baya eşitlediler
ha bottom üreticileri de sızıntı işini çözdüler baya baya üstten hava kanallının da tercih edilme sebebi biraz kayboldu
fat rabbit diye bir ato var
gavur ellerinde övee öve bitiremediler hani babası moder olsa o kadar övmezler öyle böyle övülmedi
hype mı gerçek mi bişey diyemem ama şuan google ile arasanız bile fat rabbit kafada her sitede nedense

Akıtma problemi olmasa 10 numara ato ????
Evet ilk başlarda bende yaşamıştım sonradan otoyu çözünce hiç yaşamadım halen saklarım mtl geçtiğim gün elden çıkarmayı düşündüm sonra dedim kendime tekrar bulamam kalsın belki ilerde lazım olur :)

Ekli dosyalar

• IMG_20220914_222045.jpg
    IMG_20220914_222045.jpg
    17.4 KB · Görüntüleme: 15
Evet ilk başlarda bende yaşamıştım sonradan otoyu çözünce hiç yaşamadım halen saklarım mtl geçtiğim gün elden çıkarmayı düşündüm sonra dedim kendime tekrar bulamam kalsın belki ilerde lazım olur :)
Ben çözemeyince direkt sattım ????
Reload S te çok iyiydi. Onda da ağzına kadar doldur topcapi kapat ters döndür bekle vs vs uğraştırınca elden çıkardım direkt. Pharaoh mini Serpent smm ikilisi ile gayet mutluyum:)
Aromada tavan yapmak istersem de Violator a geçiyorum :)

Dual coil rta:QP desing Fatality25 rta,m25remastered/Vialator rta/Juggerknot v2 rta(üstten)
Reload 24
Single coil rta:Taifun gt4,gt4s (orj)/QP desing mr.
En iyisi bu atolar.
Edit:Scottua v3,v4 (dual)rta'dan sonraki en iyiler.

Son düzenleme:
Geri