• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Aliexpress

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Bir kaç aydır aliexpressten ürün almıyor idim. Gümrükte 2 adet atomizerim kaldı iade edilmediler. Aliexpresstede teslim edildi olarak göründü. Ve sipariş sonlandırıldı. Buraya kadar herşey tamam satıcının bir suçu yok sonuçta.
Bugünlede bellcap ihtiyacım oldu ve girdim malum siteye hiç bir satıcıda ülkemize gönderimi yapmıyor.
Bir çözümünü bilen var mı diye sormak istedim.
Belki yapan satıcılar var isede burada paylaşırız diye düşündüm

İ
Bir kaç aydır aliexpressten ürün almıyor idim. Gümrükte 2 adet atomizerim kaldı iade edilmediler. Aliexpresstede teslim edildi olarak göründü. Ve sipariş sonlandırıldı. Buraya kadar herşey tamam satıcının bir suçu yok sonuçta.
Bugünlede bellcap ihtiyacım oldu ve girdim malum siteye hiç bir satıcıda ülkemize gönderimi yapmıyor.
Bir çözümünü bilen var mı diye sormak istedim.
Belki yapan satıcılar var isede burada paylaşırız diye düşündüm
iyiki böyle bir konu açtınız aynı dertten bende muzdaribim

Sizin almak istediğiniz satıcı kimdir bilmiyorum ama öncesinde mesaj atıp durumu anlatır, bu ürün gümrükte çok sıkıntı yaşamaz yaşarsa da sorumluluk bana ait vs. diye belirtirseniz bazı satıcılar farklı alternatif çözümler sunabiliyor. Bizzat kendim tecrübe etmedim ama bu şekilde yapan arkadaşlar oldu. Sizin almak istediğiniz satıcıda bu şekilde yardımcı olabilir belki.

Sizin almak istediğiniz satıcı kimdir bilmiyorum ama öncesinde mesaj atıp durumu anlatır, bu ürün gümrükte çok sıkıntı yaşamaz yaşarsa da sorumluluk bana ait vs. diye belirtirseniz bazı satıcılar farklı alternatif çözümler sunabiliyor. Bizzat kendim tecrübe etmedim ama bu şekilde yapan arkadaşlar oldu. Sizin almak istediğiniz satıcıda bu şekilde yardımcı olabilir belki.
Üstad işin aslı şu ben ecig üzerine tr ye mal gönderen satıcı bulamıyorum şuan misal fev için bellcap bakıyorum türkiyeye gönderilmez
Dvarw için bellcap bakıyorum türkiyeye gönderilmez
Bu seçeneği okadar çoğalta bilirim ki
Dediğiniz durumu yazdım satıcının tepki direk şu oldu.
Ülkenize nakliye hizmeti veremiyoruz.

Üstad işin aslı şu ben ecig üzerine tr ye mal gönderen satıcı bulamıyorum şuan misal fev için bellcap bakıyorum türkiyeye gönderilmez
Doğrudur hocam. Satan diğer bütün satıcılara mesaj atın belki içlerinden biri kabul eder. Etmezse de farklı platformlardan bakılabilir. Harici bir çözüm varsa da ben bilmiyorum.

• Beğendim
Tepkiler: CmZ

Şunu bi dene hocam
TRY 64.45 51%OFF | Sxk SteamTuners çan kapak flaş e buhar V4.5S RTA geniş kapak damla İpucu ve tankı kiti Fev v4.5S + 23mm RTA şeffaf vape accessoryies

TRY 78.22 51%OFF | Flash-e-buhar V4.5S + rta tankı Atomizer rta SteamTuners Flash nano tankı 4.5 ml 23mm Rebuildable 316ss/flash-e-buhar/FEV rta tankı

Son düzenleme:
AliExpress'in mağazalarının bir çoğunun Türkiye'ye gönderimi kapaması durumu, bizim gümrüklerimizden öte tüketicilerin tavırlarından mütevelli. AliExpress'in geri ödeme seçeneği o kadar çok abuse edildi ki... Adam ürünü takılmadan dispute açıyor, ürün geçiyor hem parasını alıyor hem de ürünü. Sonra çeşitli platformlarda hep beraber gülüyorlar. Dolandırıcılık bildiğin. Ürün gümrükte takılıyor, olaylar kavgalar küfür kıyamet. Screenshotları'da paylaşıyorlar utanmadan. Adam diyor ki ürün bize geri gelsin para iadesi yapalım, kargo için ücreti kesip tabi. Amaaaaaaan olaylar olaylar.. Sonuçta adamlar gönderimi kapadılar. Geçmiş olsun, biraz zor açılır. Yeni mağazalar açılması lazım bunun için.

TRY 64.45 51%OFF | Sxk SteamTuners çan kapak flaş e buhar V4.5S RTA geniş kapak damla İpucu ve tankı kiti Fev v4.5S + 23mm RTA şeffaf vape accessoryies

TRY 78.22 51%OFF | Flash-e-buhar V4.5S + rta tankı Atomizer rta SteamTuners Flash nano tankı 4.5 ml 23mm Rebuildable 316ss/flash-e-buhar/FEV rta tankı
İlgi ve alaka için teşekkür ederim aradığım ürün bunlar degil üstad.
dvarwın cam tankına benziyeninden arıyorum amalinkler güzel olmuş ihtiyacı olanlara ülkeye gönderim yapan satıcı göstermiş oldunuz ☺️☺️

Geri