• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara AliExpress Gelen Yanıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comefast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comefast

Community
Arkadaşlar aliexpressten aldığom ürün gümrüğe takıldı ve bende 29-11-2020’de koruma süresi bitince dispute açtım. Bugün şöyle bir mail geldi. Bu ne demek oluyor? Bu işleri iyi bilen biri yardımcı olabilir mi?
184EB4C9-670D-4187-95B3-C7216ACC6943.jpeg

İtirazınız kabul edilmiş demek oluyor hocam. Kendi haline bırakın direkt olayı. İtirazınız işlenecek ve geri ödeme süreci başlayacak. İtirazınız işlendikten sonra 3 ila 20 gün içerisinde de alışveriş yaptığınız hesaba geri döner paranız.

İtirazınız kabul edilmiş demek oluyor hocam. Kendi haline bırakın direkt olayı. İtirazınız işlenecek ve geri ödeme süreci başlayacak. İtirazınız işlendikten sonra 3 ila 20 gün içerisinde de alışveriş yaptığınız hesaba geri döner paranız.
Anladım hocam ama anlayamadığım için ben bi halt ettim ve öneriyi düzenleyip track24 ün linkini koydum. Bu süreç uzayacak mı şimdi?

Anladım hocam ama ben bi halt ettim ve öneriyi düzenleyip track24 ün linkini koydum. Bu süreç uzayacak mı şimdi?

İtirazınızla ilgilenen ekibin insafında bir durum bu. Dikkate alırlarsa uzayabilir elbette. Ancak sanmıyorum dikkate alacaklarını. Şu andan itibaren hiç bir şey yapmayın ve kendi haline bırakın itirazınızı. İşlenmesi bazen uzun sürebiliyor, olağandır.

İtirazınızla ilgilenen ekibin insafında bir durum bu. Dikkate alırlarsa uzayabilir elbette. Ancak sanmıyorum dikkate alacaklarını. Şu andan itibaren hiç bir şey yapmayın ve kendi haline bırakın itirazınızı. İşlenmesi bazen uzun sürebiliyor, olağandır.
Keşke burda bi sorup ona göre bi vaziyet alsaydım ama neyse parayı vermiyoruz demezler herhalde. Zaman çabuk geçiyor hocam bu ürünü aldığım zamanı hatırlarsınız. Bunun üzerine drag gold almıştım sizde ilk ürününüz takılmasına rağmen baya cesaretlisiniz demiştiniz ????

İtirazınız kabul edilmiş. Paranızı alacağınız kesinleşmiş, devam eden 1 gün bekleyip durumu kontrol edebilirsiniz. Arkadaşın dediği gibi 3~20 iş gününde paranız yatar ama 10 günü geçtiğini görmedim henüz ben.

Hocam para yine aynı karta iade olur, kullanım dışıysa problem yaşayabilirsiniz. Konuyu bankanızla bir gorusun derim ben. Bankaların havuzunda çok bekletebilirler parayı.

@iPehlivan hocam bu ne hızdır???? para yatmış. Demekki kart kullanım dışı olsada o hesabın açık olması yeterli. Bilmeyen kişiler varsa yada böyle bir durumda karşılaşan kişilere örnek olsun. Alışveriş yapılan kart kapalı olsa bilealışveriş yapılan hesap açıksa iade gerçekleştiriliyor

@iPehlivan hocam bu ne hızdır???? para yatmış. Demekki kart kullanım dışı olsada o hesabın açık olması yeterli. Bilmeyen kişiler varsa yada böyle bir durumda karşılaşan kişilere örnek olsun. Alışveriş yapılan kart kapalı olsa bilealışveriş yapılan hesap açıksa iade gerçekleştiriliyor

iyzico üzerinden gerçekleştirilmiş ödeme demek ki. Bu kadar hızlı olmasının nedeni o. :) Aliexpress TL işlemleri için iyzico ile çalışıyor.

iyzico üzerinden gerçekleştirilmiş ödeme demek ki. Bu kadar hızlı olmasının nedeni o. :) Aliexpress TL işlemleri için iyzico ile çalışıyor.
Evet hocam iyzico ama şerefsizler şiparişte kullandığım 15.57 tl lik kuponumu vermemişler sadece karttan çekilen parayı iade etmiş. Neyseki bu süreçte sürekli darladığım için 128tllik kuponda kapmıştım????

Geri