• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Aliexpress Alternatifi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comefast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comefast

Community
Malum an itibari ile AliExpress’te Türkiye’ye hiçbir ürünün gönderimi yok. Sizinde alışveriş yaptığınız hangi siteler var(3fvape, fasttech vb.)?
Eğer biliyorsanız genel işleyiş hakkında, ondan sonra ürün gümrüğe takılırsa süreç nasıl gelişiyor bilgi verirseniz bende dahil herkes için fayda sağlayıcı olur,

Ben bir tane buldum ama körlemesine bir flash siparişi verdim geçerse ne ala geçmez ise süreç nasıl işleyecek bilmiyorum ,.bu yüzdenşimdilik ismini vermiyorum gelişmelere göre paylaşırım.????

Zamanında Aliexpress'ten 10-15 liralara klon rda alıp en azından aroma deneyebiliyorduk. Gümrükte takılsa da 15 liramız gidiyordu. Şimdi dolar oldu 9 lira, alalım desek gümrüğe takılıyor, takılmasa dolar ve euro kurundan elimiz elvermiyor. Sanırım herkes 10 kat hızlı yaşlanıyor güzel ülkemizde ;)

Zamanında Aliexpress'ten 10-15 liralara klon rda alıp en azından aroma deneyebiliyorduk. Gümrükte takılsa da 15 liramız gidiyordu. Şimdi dolar oldu 9 lira, alalım desek gümrüğe takılıyor, takılmasa dolar ve euro kurundan elimiz elvermiyor. Sanırım herkes 10 kat hızlı yaşlanıyor güzel ülkemizde ;)
Hocam şu an hiçbir satıcı gönderim yapmıyor takılma mevzusunu falan da geçtik keşke gönderim yapsalar

Geri