• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Ali Express Kargo Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Escobar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Escobar

Council
herkeze mutlu huzurlu bol buharlı günler :)
yaklaşık 1 ay önce ae 12 farklı yerden ürün siparişi verdim gel gelelim daha takip numaraları sisteme girilmemiş durumda nasıl bi yol izlemem lazım daha öce böyle bişeyle karşılaşan oldumu bukadar uzun sürmemişti hiç ????
55665565

Small ordinary pocket lar takipsiz oluyor genelde o yüzden elinize ulaşmasını bekleyeceksiniz.. Epacket, Aliexpress standart, China post air mail, postnl takipli oluyor

Bu sıra sıkıntı var ptt de güncelleme gelmiyor fiyatlandirmalari ayarlıyor lar sanırım

Small ordinary pocket lar takipsiz oluyor genelde o yüzden elinize ulaşmasını bekleyeceksiniz.. Epacket, Aliexpress standart, China post air mail, postnl takipli oluyor

Bu sıra sıkıntı var ptt de güncelleme gelmiyor fiyatlandirmalari ayarlıyor lar sanırım
evet hocam ya geçen bitane tele bile vergi çıkartmışlar nolucak böyle bilmiyorum drone bf dna250c alıcaktım tam vaz geçtim bulamıcam galiba bu gidişle hayallerimin modunu ????

Geri