Alev kimya sigma satmıyor . ama nbaseleri kaliteli ve nikotin oranları doğru olduğu belli .Alev kimyadan Sigma Merck Merck nbase ve dıy kit almak istiyorum. Deneyen var mı ve önerileri mi acaba?
Sigma satmadığını yeni gördüm peki aromalar konusunda ne diyorsunuz. Dıy kitlerine kötü diyen çok kişi gördüm. Çoğu kişi önermediAlev kimya sigma satmıyor . ama nbaseleri kaliteli ve nikotin oranları doğru olduğu belli .
aroma konusunda alevkimya'nın henüz deneyipte içebildiğim bir aroması yok maalesef . hem mixhem dıy kıt olarak başaısızlar benim deneyimlerim bu yöndeSigma satmadığını yeni gördüm peki aromalar konusunda ne diyorsunuz. Dıy kitlerine kötü diyen çok kişi gördüm. Çoğu kişi önermedi
hocam onu becerememiş olabilirlerSigma satmadığını yeni gördüm peki aromalar konusunda ne diyorsunuz. Dıy kitlerine kötü diyen çok kişi gördüm. Çoğu kişi önermedi
Aromania nasıl hocamhocam onu becerememiş olabilirler
ilke aromania ile anlaştı sanırım, alev kimya da biriyle anlaşsa rekabet edebilirdi ama sanırım sadece aroma satan yer kalmadı
önceleri gerçekten iyiydiAromania nasıl hocam
Aromania yı cidden çok övdüler o yüzden merak etmiştim hocam denemeyi bekliyorum şimdi golden kimya mix demledim lemon tart asap grape bi de kavunlu bir mix bakalım nasılmış..önceleri gerçekten iyiydi
ancak şuan özgün reçete var mı ona bakarım ben, herkesin sitesi %99 birbiri ile aynı bir iki aroma mixi değişikse anca o
sonuçta en ünlü likitlerin çakması herkesin elindeki, en çok damak tadına uyan firmayı seçmen lazım
örneğin x kimya tribeca sana uymaz ama y kimya tribeca hoşuna gider
Aromania fırsatın olursa dene derimAromania yı cidden çok övdüler o yüzden merak etmiştim hocam denemeyi bekliyorum şimdi golden kimya mix demledim lemon tart asap grape bi de kavunlu bir mix bakalım nasılmış..
Bu olay çok can sıkıcı ya başıma gelmişti nbase iciyorsun sadece yakın zamanda tüm firmalar başvuracak buna diye korkuyom hem zam yapıp hem kaliteyi düşürüyolar.alevden 3 hafta önce diy kit şeklinde vampire vape pinkman heisenberg , cosmic fog the shocker , berry blast dinner lady, vs. aroma namına birşey yok. artık nasıl seyreltilerse bilmiyorum tavsiye etmiyorum.
uzantı değişti hocam, alevkimya.net üzerinden giriliyor artık.Alev kimya sitesi bir süredir server hatası veriyor. yada ben kabaca nerde ne varmış diye bakarken yanlış siteye girmeye çalışıyorum habire
Bilinirlikleri pek kalmadı hocam zaten, çok uğraşan olacağını sanmıyorumYazık onca emek uğraş bilinirlik ziyan olmuştur. Benim gibi firmaları google da arayanın karşına çıkmayacak .net uzantılı link.