ryuce Community 13 Eyl 2019 #1 Arkadaşlar veiik airo 1.2 ohm luk cihazım için hazır sarılı tel arıyorum. Bulamadığımı varsayarsak hangi teli almalıyım, kaç mm etrafına kaç tur sarmalıyım yardımcı olurmusunuz, hiç olmadı kartuş alıcam desem en uygun fiyata kimden bulabilirim ?
Arkadaşlar veiik airo 1.2 ohm luk cihazım için hazır sarılı tel arıyorum. Bulamadığımı varsayarsak hangi teli almalıyım, kaç mm etrafına kaç tur sarmalıyım yardımcı olurmusunuz, hiç olmadı kartuş alıcam desem en uygun fiyata kimden bulabilirim ?
Türk Council 13 Eyl 2019 #2 2mm yada 1.5mm klavuza 28 ga ile 6 7 tur bitişik sararak kullanıyorum. Gayet tatminkar oluyor. @BatuhanEksioglu @Necati Dodanlı @HANVAPE den bulabilirsin yedek kartuşları. Oyla 0 Downvote
2mm yada 1.5mm klavuza 28 ga ile 6 7 tur bitişik sararak kullanıyorum. Gayet tatminkar oluyor. @BatuhanEksioglu @Necati Dodanlı @HANVAPE den bulabilirsin yedek kartuşları.
oopslikit Community 13 Eyl 2019 #3 Www.oopslikit.net sitemizden sipariş oluştura bilirsiniz mevcut Oyla 0 Downvote
H HANVAPE Banned 13 Eyl 2019 #4 Turk' Alıntı: 2mm yada 1.5mm klavuza 28 ga ile 6 7 tur bitişik sararak kullanıyorum. Gayet tatminkar oluyor. @BatuhanEksioglu @Necati Dodanlı @HANVAPE den bulabilirsin yedek kartuşları. Genişletmek için tıkla ... detek için çok teşekkür edrim bizde kartuşları stokta var üstadım ???? Oyla 0 Downvote
Turk' Alıntı: 2mm yada 1.5mm klavuza 28 ga ile 6 7 tur bitişik sararak kullanıyorum. Gayet tatminkar oluyor. @BatuhanEksioglu @Necati Dodanlı @HANVAPE den bulabilirsin yedek kartuşları. Genişletmek için tıkla ... detek için çok teşekkür edrim bizde kartuşları stokta var üstadım ????