Mod olarak sxk apex düşünüyorumButceniz nedir hocam?
5500 liraya raga aio var. İncelemenizi oneririm
Dna60 ya da dicodes cipli modlar da 18-20 bin civarinda oynuyor.
Yani onerim once modeli belirleyin sonrasinda bulma konusuna bakilir bence.
Önceliğim rdl bir içim ve aroması üzmeyecek bir rba bunun için hangisine bakmalıyımHizli yazmistim
Guzel tercih ama orjinalinden guzel diyenlere kanmayin
Rba olarak baya bir opsiyon var.
Rekavape klonu ya da orjinal midg onerebilirim
Orjinal remixd onerebilirim
Orjinal monarchy sceptre ms onerebilirim
O zaman remixd oneririm. Rdl/dl icimi oldukca keyifli. Aromayi bogmadan ilik buhar halinde veriyor. Sarimi basit. En son elden cikarmadan once 0,22 ohm (0,25 okudu) sarip 4,5 mm hava piniyle keyifle dl tukettim.Önceliğim rdl bir içim ve aroması üzmeyecek bir rba bunun için hangisine bakmalıyım
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinO zaman remixd oneririm. Rdl/dl icimi oldukca keyifli. Aromayi bogmadan ilik buhar halinde veriyor. Sarimi basit. En son elden cikarmadan once 0,22 ohm (0,25 okudu) sarip 4,5 mm hava piniyle keyifle dl tukettim.
Var tabi. Ultem/PEI olsun istiyorum, RBA olsun, hadi almışken 21700 de olsun dersen uçuyor fiyatlar. Halbuki 40/50 dolar civarına bile SBS mod mevcut.Aiolar her bütçeye göre var neredeyse,
hah tam bunları istiyorumVar tabi. Ultem/PEI olsun istiyorum, RBA olsun, hadi almışken 21700 de olsun dersen uçuyor fiyatlar. Halbuki 40/50 dolar civarına bile SBS mod mevcut.
balance v2 sbs,Brunhilde sbs, paramour sbs - 60 usdVar tabi. Ultem/PEI olsun istiyorum, RBA olsun, hadi almışken 21700 de olsun dersen uçuyor fiyatlar. Halbuki 40/50 dolar civarına bile SBS mod mevcut.
Bana kullanışlı gelmese de fiyatlar böyleyse şukela. Bakalım @pantera tedarik edebilirse yorumlarını alırız.balance v2 sbs,Brunhilde sbs, paramour sbs - 60 usd
sxk flash - 25 usd
vandy vape pulse aio.5 - 60 usd
rubik, skynet vb klon bir rba - 20 usd
pei,alu bir boro tank 10-20 usd
aralarındaki fark 20-30 usd max. Yine uçup giden bir durum yok bana göre.
İş sadece bütçesel değilde görsele hitap etmeyse o konuda herkesin görüşü farklı zaten.
burada var o uçma kaçma durumu hocambalance v2 sbs,Brunhilde sbs, paramour sbs - 60 usd
sxk flash - 25 usd
vandy vape pulse aio.5 - 60 usd
rubik, skynet vb klon bir rba - 20 usd
pei,alu bir boro tank 10-20 usd
aralarındaki fark 20-30 usd max. Yine uçup giden bir durum yok bana göre.
İş sadece bütçesel değilde görsele hitap etmeyse o konuda herkesin görüşü farklı zaten.
temmuz başı almış olurum amaBana kullanışlı gelmese de fiyatlar böyleyse şukela. Bakalım @pantera tedarik edebilirse yorumlarını alırız.