değerli üstadlar gerçekten değerli bilgi bu küçük demeleme işi ama olmuş bir kaza...
@erasafir üstad ben olsam yedim bir halt der atar yeniden küçük girişirim. çünkü bu halinden daha iyi bir hal elde etmek zor bence. alacağınız iki nbase de bile bekleme süresinden dolayı küçük tad farkı olma ihtimali yüksek, aroma falan da girincce işin içine zor toparlanır gibi. tabii benim acemi olduğumu unutmayın. telafi yöntemi önerebilecek üstadlar mutlaka olacaktır.
hocam eskiden çok döktük lavaboya ama saflığımıza gelmiş acemiliğimize gelmiş
cdd no1 kötü aroma değil (bence 4alınmalıydı 1yerine ama olsun)
yapılacak kurtarma şekilleri var ama bu arkadaşın 10tane 60ml şişeye ihtiyacı var
eldeki tüm likiti 20ml olarak bölecek üzerine nbase ve aroma katacak (aromaları 2ml alırsa çok zarar da etmez)
bulk mixleme olmaz zira tutmayabilir
mesela, 3-4 şişeyi çeşitli meyvelerle deneyebilir (blurberry mango ejderha şeftali hatta kavun gibi)
bir şişeye azcık mentol katarak seyreltir yazlık likit yapabilir
bir şişeye kesinlikle maxxblend katılmalı
bir şişeye fa nutmix veya acetyl pyrazine ve cotton candy eklenebilir çakma bir tribeca denemesi olur karamel de lazım sanki bilemedim
birkaç şişeye bourbon espresso vb aroma denenebilir
son kalan şişeye de fw pecan (ama hangisi emin değilim, moby pecanı çok sevdim ondan önerdim) bastın mı mis gibi olur
bir aroma sizde mide bulantısı yapmadıysa, alerji vs olmamışsa, tadı güzel ama yoğun gelmişse veya içerken doyurmuyor birşeyler eksik gibi geliyorsa kesinlikle kurtarılabilir hani 30-60ml olsa atalım ama 200ml yazıktır
ha paranız varsa bile atmayın sağa sola verin (mesela ben yan komşuda iki şişe orjinal likit vermiştim içemedim alan arkadaş içti, bir moby likiti arkadaşın personele verdim merak da ediyordum ama sıkıntı yok, bir likiti acenteye verdim vs bir şekilde kullanıcı bulunuyor)