Hocam valla ben G2 kullanıyordum memnun kalmadım. Nord 4 ile 0.4 ohm coil bence boğaz vurumunu da çok iyi karşılıyor aromayıda. Öneririm size başlangıç olarak hem sürdürülebilirlik olarakta iyi bir cihaz oluyor.Merhaba arkadaşlar, en son 6 sene önce içtiğim elektronik sigaraya yeniden dönmek istiyorum. Kendim sarım ile uğraşmayacağım, coillerini her daim bulabileceğim, coil masrafı uçuk kaçık olmayan, sorunsuz veya en az sorunlu MTL cihaz öneriniz var mıdır?
Nord 5 MTL mi ki hocam?Smok novo 5 (Nord değil)
Pod cihaz, 30 gün kartuşu gidiyor.
12 mg nikotin ile kullanıyorum. sigarayı aramıyorum.
Elimden de düşürmüyorum.
abi valla melih doğan arkadaşta var, ben sürekli alıyorum ondan 0.7 mesh bana ideal geliyor@pantera hocam coilleri rahat bulabiliyor musunuz? Ben bulamayiz diye kimseye onermemistim. Natilus 3s mi cikmisti en son onu bile oneremiyorum.
Poddan her turlu daha guzeldir bence.
söyledim ama pek oralı olmadıBir de innokin satilsa ne kadar guzel olurdu. Onun hertz ile de calisan modu vardi.
Adam distro nasil unuttumabi valla melih doğan arkadaşta var, ben sürekli alıyorum ondan 0.7 mesh bana ideal geliyor
O rarz degil ama coolfire z80 bence cok guzel bir kit baslangic icin. Tabi coil sikintisi cekmedeninnokin istiyorum
Kaliteli ürün gelmez, gelse de satılmaz bizdeBir de innokin satilsa ne kadar guzel olurdu. Onun hertz ile de calisan modu vardi.
Allah kaçakçının bile hayırlısını versin diyesim geliyor bazen...Kaliteli ürün gelmez, gelse de satılmaz bizde
Dolarla ilgisi yok durumun yahu, Innokin ve benzeri bir çok marka high-end falan değil Aspire gibi fiyatları. Ama işte lanet olasıca Nautilus 2'ye mecbur kaldı insanlar yıllarca. Nicolas tank için bireysel olarak cesaret edip getiren çıktı ama coil devamlılığı olamadı bu sefer de. Bireysel olacak iş değil, ülkeye ürün sokan ana kaçakçıyı kafalamak lazımkalite bize gelemez bizde kaliteye gidemeyiz dolar 30u geçti...
brunnhilde sbs
abi var ilgisi dolarla benim içinDolarla ilgisi yok durumun yahu, Innokin ve benzeri bir çok marka high-end falan değil Aspire gibi fiyatları. Ama işte lanet olasıca Nautilus 2'ye mecbur kaldı insanlar yıllarca. Nicolas tank için bireysel olarak cesaret edip getiren çıktı ama coil devamlılığı olamadı bu sefer de. Bireysel olacak iş değil, ülkeye ürün sokan ana kaçakçıyı kafalamak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 64771
yok, bizde yakalanan kolay kolay toplu çıkamaz dışarı imhaya giderken şişeleri açmışlar mı diye kontrol etmişliğim bile var benimbizim mahallede tütüncü var tezgah altı satıyor cıhaz nerden aldın dediğimde polisden dedi bana bu gümrükte vs yakalananlar bir şekilde satışa çıkıyor sanırım.