Okadar mı kötü yav galaxies ten bile mı kötü kullandığım en beş para etmez mtl rda olur kendileriHigh-end’in Vandy Vape’i... Evet, kullandım ve tavsiye etmiyorum. Asla, asla, asla
Ekli dosyayı görüntüle 30977
????
İyi ya da kötü demedim, yanlış anlaşılmasın. Severek kullananların da olduğundan haberdarım. Tavsiye etmeme hakkını kullandım ???????? İyi, alınır, memnunum diyenleri de değerlendirin mutlaka.Okadar mı kötü yav galaxies ten bile mı kötü kullandığım en beş para etmez mtl rda olur kendileri
High end diyip sonra kotuleyince biz Türklerin aklında hep son söylediğin kalır felsefesi ile aklımın migdesini bulandirdin o nedenle yapılacak olan çekilişte sana ne çıkarsa ortagizİyi ya da kötü demedim, yanlış anlaşılmasın. Severek kullananların da olduğundan haberdarım. Tavsiye etmeme hakkını kullandım ???????? İyi, alınır, memnunum diyenleri de değerlendirin mutlaka.
Elimde kindbright klonu var, geldiğinde iyi bir temizlik istiyor, bir iki sefer sardım denedim, öyle ahım şahım bir atomizer sayılmaz, bana uymadı sanırım ki hala bf olarak modifiye le concorde ve modifiye Speed Up (1. Tercih) ile devam ediyorum. 900 BF Dolaptaki yerinde FEV BF'in yanında mutlu mesut duruyorKop gel @roadless
daha dun aksam aklimdan gecti Fev bf almak. hatta decki fev 4.5 versiyonuna uyuyormu diye dusundum. Fev BF' de ne eksik sizce?Dolaptaki yerinde FEV BF'in yanında mutlu mesut duruyor
Speed up bulma olasiligin 0 a yakın sanırım ama ozaman ben concorde bir yoneleyim ae de görmüştüm sanki bu arada bide sichro rda var aslında gönlümde o var ama tellemesi postless gibi postless hiç kullanmayan biri olarak çekimser kaldımElimde kindbright klonu var, geldiğinde iyi bir temizlik istiyor, bir iki sefer sardım denedim, öyle ahım şahım bir atomizer sayılmaz, bana uymadı sanırım ki hala bf olarak modifiye le concorde ve modifiye Speed Up (1. Tercih) ile devam ediyorum. 900 BF Dolaptaki yerinde FEV BF'in yanında mutlu mesut duruyor
not: Kendince konuşmayı severdi, ufaktan sesli bir atomizerdi
FEV BF kaliteli bir klonu var elimde malzeme kalitesi güzel, farklı sarımlarla (Deck içinde coilin yerleşimi) farklı içim şekilleri sunuyor, buharı soğuk hale getirmek için sarım yaptığınızda aroma düşük geldi bana, aroma için sarım yaptığınızda içim tarzı bana uymadı, biliyorsunuz her içim şekli kişisel olduğundan benim çok beğendiğim bir atomizeri bir başkası itici bulabiliyor yada tam tersi, mesela FEV BF'i @Pineapple baya beğenmişti.daha dun aksam aklimdan gecti Fev bf almak. hatta decki fev 4.5 versiyonuna uyuyormu diye dusundum. Fev BF' de ne eksik sizce?
Le Concorde bulursanız üç delikli hava kanallarının orta deliğine saat kordonu piminden mtl kit yapıp topcap in tek delikli tarafıyla kullandığınızda gerçekten üst düzey hale geliyor. Aldığınızda yardımcı olurum.Speed up bulma olasiligin 0 a yakın sanırım ama ozaman ben concorde bir yoneleyim ae de görmüştüm sanki bu arada bide sichro rda var aslında gönlümde o var ama tellemesi postless gibi postless hiç kullanmayan biri olarak çekimser kaldım
Eyvallah hocam bakalım bu aybaşı - de olmazsak bir ae macerası daha görünür muhtemelenLe Concorde bulursanız üç delikli hava kanallarının orta deliğine saat kordonu piminden mtl kit yapıp topcap in tek delikli tarafıyla kullandığınızda gerçekten üst düzey hale geliyor. Aldığınızda yardımcı olurum.
Zıhıhıhı bende var, hemde modifiyeEyvallah hocam bakalım bu aybaşı - de olmazsak bir ae macerası daha görünür muhtemelen
Son donemde RDA'lar ile denemelerim surmekte, cthulhu ve Etna'dan memnun kaldim ama bendeki BF modlar mekanik ve ona uygun sarimlar yapip deniyorum, cthulhu'dan biraz daha soguk buhar aliyorum Etna'ya gore fakat aroma almaya yonelik sarimlarda buhar isiniyor ve bir sure sonra rahatsiz ediyor. Fev'i bu nedenle almayi dusundum. Cunku RTA'larda bile 30 ga kullaniyorum soguk buhar icin. Tesekkurler, yine de alacaklarimin arasinda olacak.FEV BF kaliteli bir klonu var elimde malzeme kalitesi güzel, farklı sarımlarla (Deck içinde coilin yerleşimi) farklı içim şekilleri sunuyor, buharı soğuk hale getirmek için sarım yaptığınızda aroma düşük geldi bana, aroma için sarım yaptığınızda içim tarzı bana uymadı, biliyorsunuz her içim şekli kişisel olduğundan benim çok beğendiğim bir atomizeri bir başkası itici bulabiliyor yada tam tersi, mesela FEV BF'i @Pineapple baya beğenmişti.
Ne zaman satılığa koyacaksın hocam ben hemen 50 TL keş canlı nakit verebilirimZıhıhıhı bende var, hemde modifiye
Ha o alet satılacak bir şey değil.Ne zaman satılığa koyacaksın hocam ben hemen 50 TL keş canlı nakit verebilirim