• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara 900 BF RDA?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Reyes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Reyes

Community
Selamlar tüm forumdaslar acaba 900 bf rda yi nasıl bilirsiniz
:)
:)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-12-13-33-14-548_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2020-03-12-13-33-14-548_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    10.9 KB · Görüntüleme: 46
Oyla 0
Okadar mı kötü yav :D galaxies ten bile mı kötü :( kullandığım en beş para etmez mtl rda olur kendileri :D
İyi ya da kötü demedim, yanlış anlaşılmasın. Severek kullananların da olduğundan haberdarım. Tavsiye etmeme hakkını kullandım ???????? İyi, alınır, memnunum diyenleri de değerlendirin mutlaka.

İyi ya da kötü demedim, yanlış anlaşılmasın. Severek kullananların da olduğundan haberdarım. Tavsiye etmeme hakkını kullandım ???????? İyi, alınır, memnunum diyenleri de değerlendirin mutlaka.
High end diyip sonra kotuleyince biz Türklerin aklında hep son söylediğin kalır felsefesi ile aklımın migdesini bulandirdin :( o nedenle yapılacak olan çekilişte sana ne çıkarsa ortagiz :D

Elimde kindbright klonu var, geldiğinde iyi bir temizlik istiyor, bir iki sefer sardım denedim, öyle ahım şahım bir atomizer sayılmaz, bana uymadı sanırım ki hala bf olarak modifiye le concorde ve modifiye Speed Up (1. Tercih) ile devam ediyorum. 900 BF Dolaptaki yerinde FEV BF'in yanında mutlu mesut duruyor :)
not: Kendince konuşmayı severdi, ufaktan sesli bir atomizerdi ;)

Elimde kindbright klonu var, geldiğinde iyi bir temizlik istiyor, bir iki sefer sardım denedim, öyle ahım şahım bir atomizer sayılmaz, bana uymadı sanırım ki hala bf olarak modifiye le concorde ve modifiye Speed Up (1. Tercih) ile devam ediyorum. 900 BF Dolaptaki yerinde FEV BF'in yanında mutlu mesut duruyor :)
not: Kendince konuşmayı severdi, ufaktan sesli bir atomizerdi ;)
Speed up bulma olasiligin 0 a yakın sanırım ama ozaman ben concorde bir yoneleyim ae de görmüştüm sanki bu arada bide sichro rda var aslında gönlümde o var ama tellemesi postless gibi postless hiç kullanmayan biri olarak çekimser kaldım :D

daha dun aksam aklimdan gecti Fev bf almak. hatta decki fev 4.5 versiyonuna uyuyormu diye dusundum. :) Fev BF' de ne eksik sizce?
FEV BF kaliteli bir klonu var elimde malzeme kalitesi güzel, farklı sarımlarla (Deck içinde coilin yerleşimi) farklı içim şekilleri sunuyor, buharı soğuk hale getirmek için sarım yaptığınızda aroma düşük geldi bana, aroma için sarım yaptığınızda içim tarzı bana uymadı, biliyorsunuz her içim şekli kişisel olduğundan benim çok beğendiğim bir atomizeri bir başkası itici bulabiliyor yada tam tersi, mesela FEV BF'i @Pineapple baya beğenmişti.

Speed up bulma olasiligin 0 a yakın sanırım ama ozaman ben concorde bir yoneleyim ae de görmüştüm sanki bu arada bide sichro rda var aslında gönlümde o var ama tellemesi postless gibi postless hiç kullanmayan biri olarak çekimser kaldım :D
Le Concorde bulursanız üç delikli hava kanallarının orta deliğine saat kordonu piminden mtl kit yapıp topcap in tek delikli tarafıyla kullandığınızda gerçekten üst düzey hale geliyor. Aldığınızda yardımcı olurum.

Le Concorde bulursanız üç delikli hava kanallarının orta deliğine saat kordonu piminden mtl kit yapıp topcap in tek delikli tarafıyla kullandığınızda gerçekten üst düzey hale geliyor. Aldığınızda yardımcı olurum.
Eyvallah hocam bakalım bu aybaşı - de olmazsak bir ae macerası daha görünür muhtemelen :D

FEV BF kaliteli bir klonu var elimde malzeme kalitesi güzel, farklı sarımlarla (Deck içinde coilin yerleşimi) farklı içim şekilleri sunuyor, buharı soğuk hale getirmek için sarım yaptığınızda aroma düşük geldi bana, aroma için sarım yaptığınızda içim tarzı bana uymadı, biliyorsunuz her içim şekli kişisel olduğundan benim çok beğendiğim bir atomizeri bir başkası itici bulabiliyor yada tam tersi, mesela FEV BF'i @Pineapple baya beğenmişti.
Son donemde RDA'lar ile denemelerim surmekte, cthulhu ve Etna'dan memnun kaldim ama bendeki BF modlar mekanik ve ona uygun sarimlar yapip deniyorum, cthulhu'dan biraz daha soguk buhar aliyorum Etna'ya gore fakat aroma almaya yonelik sarimlarda buhar isiniyor ve bir sure sonra rahatsiz ediyor. Fev'i bu nedenle almayi dusundum. Cunku RTA'larda bile 30 ga kullaniyorum soguk buhar icin. Tesekkurler, yine de alacaklarimin arasinda olacak.

Geri