Valla sevgili kardeşim. O fiyata doggy olur. Lakin aroma sıkıntılı doggy deDegerli arkadaşlar yedekte tutmak için 80 tlye kadar kolonda olabilir 22mm atomizer tavsiyesi istiyorum
Bogaz vurumu iyi aromadada kotu olmayan
Tesekkurler
Anladim baska tavsiyen varmiValla sevgili kardeşim. O fiyata doggy olur. Lakin aroma sıkıntılı doggy de
Var sevgili kardeşim. Penodat.Anladim baska tavsiyen varmi
80 liraya penodat?Var sevgili kardeşim. Penodat.
Yok topram. Ben öneri sundum. Tabiki bende alırım bir dal. Hadi hayırlı olsun. Yeni topram sensin. Rab06 küstü bana80 liraya penodat?
Ben de alırım bi dal ????
Troy teneke sevgili kardeşim. Doggy den farkı yok aroma olarakİkinci el troylara bakabilirsiniz
P sini anca aliriz herhalde 80 tl yeVar sevgili kardeşim. Penodat.
P sini anca aliriz herhalde 80 tl ye
Doggy (2k16) piyasası biraz şaşkın durumda. İkinci el sxk klonuna 150 lira istedi benden geçen gün birisi. Bellcapcim sıfır sxk klonuna 130 lira fiyat vermiş. Bir atomizer düşünün, ikinci eli sıfırından pahalı ????Dogrudur. Cok fazla marka var piyasada belirttigim fiyata aroma tatmin edecek troy doogy uyar galina tabi baska bir ato oneriniz yoksa
Nasıl oluyor olamaz ki ajsjdjdjDoggy (2k16) piyasası biraz şaşkın durumda. İkinci el sxk klonuna 150 lira istedi benden geçen gün birisi. Bellcapcim sıfır sxk klonuna 130 lira fiyat vermiş. Bir atomizer düşünün, ikinci eli sıfırından pahalı ????
Araştırın hocam, sıfırını 300'e aldığım aegis solo'nun ikinci eli 350 lira ediyor garip şekilde
Gumrukten gecmiyormus galiba aklima geldidePaketi küçük klon atomizer sipariş edebilirsiniz rahatça Ali'den 80TL'ye. Alabileceğiniz bir çok atomizer de var o paralara. Dvarw, Integra v.b. Sipariş edeceğiniz zaman satıcıya öncesinde mesaj atmayı unutmayın sadece.