• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara 80 TL'ye MTL Atomizer Önerisi İstiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sukru1515
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sukru1515

Community
Degerli arkadaşlar yedekte tutmak için 80 tlye kadar kolonda olabilir 22mm atomizer tavsiyesi istiyorum
Bogaz vurumu iyi aromadada kotu olmayan
Tesekkurler

Oyla 0
80 liraya doggy falan olur ancak, ama aroma sıkıntılı, şöyle ki, yorumu biraz acayip. Bütçeyi bir miktar artırırsanız siren falan girer devreye.

Majoru bekliyorumda ..
Ama suan elimde mtl rta yok ha alincaya kadar yedek ucuz yollu bir ato alip vakit.gexireyim demsitim

Dogrudur. Cok fazla marka var piyasada belirttigim fiyata aroma tatmin edecek troy doogy uyar galina tabi baska bir ato oneriniz yoksa

Dogrudur. Cok fazla marka var piyasada belirttigim fiyata aroma tatmin edecek troy doogy uyar galina tabi baska bir ato oneriniz yoksa
Doggy (2k16) piyasası biraz şaşkın durumda. İkinci el sxk klonuna 150 lira istedi benden geçen gün birisi. Bellcapcim sıfır sxk klonuna 130 lira fiyat vermiş. Bir atomizer düşünün, ikinci eli sıfırından pahalı ????

Araştırın hocam, sıfırını 300'e aldığım aegis solo'nun ikinci eli 350 lira ediyor garip şekilde :D

Ben major alacagim bekliyorum . Dl den mtl gececegim.major ile ha dedim ucu bisi alim major grlinceye kadar tel pamuk sarmayi iyice kavrayayim die

Arkadaslar kinamayin beni hep hazir coil kullandim mtl rta icin malzemeleri aldim 6 tur sardim sozde 6 turu gecmismi bu :D
Birde bu telin icinden pamuk nasil gecer o ayri bir konu :D

Ekli dosyalar

• IMG_20191102_222233.jpg
    IMG_20191102_222233.jpg
    23.8 KB · Görüntüleme: 45
  • Komik
Tepkiler: CmZ
Bulabilirsen al bi tane troy. Hem sarması kolay hem de likit denersin major gelene kadar.

Doggy (2k16) piyasası biraz şaşkın durumda. İkinci el sxk klonuna 150 lira istedi benden geçen gün birisi. Bellcapcim sıfır sxk klonuna 130 lira fiyat vermiş. Bir atomizer düşünün, ikinci eli sıfırından pahalı ????

Araştırın hocam, sıfırını 300'e aldığım aegis solo'nun ikinci eli 350 lira ediyor garip şekilde :D
Nasıl oluyor olamaz ki ajsjdjdj

Paketi küçük klon atomizer sipariş edebilirsiniz rahatça Ali'den 80TL'ye. Alabileceğiniz bir çok atomizer de var o paralara. Dvarw, Integra v.b. Sipariş edeceğiniz zaman satıcıya öncesinde mesaj atmayı unutmayın sadece.

Geri