• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara 65w az duman

%70VG %30PG likit de revenger x cihazım çok az duman veriyor sebebini anlayamadım bu durumu daha önce yaşamış olan var mı? Cihaz 65w da ohm 0.40 ilk defa oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pillerin şarjının durumu etkileyebilir pilin şarjı azallırsa verdiği watt aynı gözükecek ama volt düşecektir size tavsiyem piliniz şarjı doluyken watt değerlerini deneyin ve o sırada volta bakın genelde volt v ile gösterilir 3.2v ile 4.2v arası ideal olandır fazla buhar için 4.2 yada 4.21 gibi değerler işnizi görecektir

pillerin şarjının durumu etkileyebilir pilin şarjı azallırsa verdiği watt aynı gözükecek ama volt düşecektir size tavsiyem piliniz şarjı doluyken watt değerlerini deneyin ve o sırada volta bakın genelde volt v ile gösterilir 3.2v ile 4.2v arası ideal olandır fazla buhar için 4.2 yada 4.21 gibi değerler işnizi görecektir

hocam valla ilk defa yaşadım evyap likit aldım arkadaştan 2-3 saatte emdi galiba pamuk şimdi düzeldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri