• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara 60 yaşındaki teyzem için podmod tavsiyesi rica ediyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Skazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Skazi

Community
Selamlar.
Teyzem sağlık sorunları dolayısıyla e sigara vesileyle ateşli sigarayı bırakmaya karar verdi.
Kendisinin sarım yapma imkanı yok. Sıkı içim, kartuşu kolay ve tr de bulunabilen, 400 tl civarı pod mod tavsiyesi verebilir misiniz? Mod da tr den alınacak. Yurtdışı bekleyecek zamanımız yok.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ben akma yasamadim ama terleme konusu bazen icini peceteyle temizlememi gerektiriyor.

Bu arada oby ve koko denediyseniz ikisi arasindaki aroma performansini yorumlarsaniz sevinirim. Yeni pod arayisindayim ben de

Ben akma yasamadim ama terleme konusu bazen icini peceteyle temizlememi gerektiriyor.

Bu arada oby ve koko denediyseniz ikisi arasindaki aroma performansini yorumlarsaniz sevinirim. Yeni pod arayisindayim ben de
Caliburn crown ve oby üçlüsünden oby tercih ederim fakat coili sarım için uygun değil. Kartuş uzun ömürlü bir ayda yakamayan var. Oby sahibi değilim, denedim ve alınacak ürün gerçekten

ben yapılmaması gerekeni yazayım
salt nicler hakkında halen ciddi bir bilgi sahibi değiliz
hangi podu alırsınız bilemem ama salt nic likitlerden teyzenizi uzak tutun derim
sağlık sorunları üstüne el ve dudak alışkanlığı çok içmesine sebep olabilir, fazla salt içmek de bünyeye iyi gelmiyor
ufak bi hatırlatma yapayım dedim

ben yapılmaması gerekeni yazayım
salt nicler hakkında halen ciddi bir bilgi sahibi değiliz
hangi podu alırsınız bilemem ama salt nic likitlerden teyzenizi uzak tutun derim
sağlık sorunları üstüne el ve dudak alışkanlığı çok içmesine sebep olabilir, fazla salt içmek de bünyeye iyi gelmiyor
ufak bi hatırlatma yapayım dedim
Cevabınız için teşekkür ederim. Salt nic konusunda bir abim kulağımı çektiğinden beri tüketmiyorum. ????
Teyzem de normal 50/50 vg/pg likit içecek podla.

Geri