• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Nereden Bulurum? 50 TL var nereden e sigara bulurum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nipotinx1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nipotinx1

Community
Arkadaşlar e-sigara istiyorum aliexpress baktım buldum ama gümrük vs olayları var deniliyor nereden bulurum eğer aliexpress daha önce aldığınız güvenilir bir satıcı varsa link atın alayım, telegram diyeceksiniz ama orayada sıcak bakmıyorum nereyi önerirsiniz bana? iyibuhar diye bir site var ama orasıda güvenilir mi bilmiyorum?

500 olduğunu tahmin ediyorum limitinin gümrük işlerine bence girme geçen var geçmeyen var en iyisi bir tedarikçiden satın almak şuan forumda cihaz satan tedarikçi var mı bilmiyorum ama internet sitesi istersen öm atabilirsin eleaf istick pico 2 falan alabilirsin herhalde 500 tl ye

Arkadaşın günahını almayayım ama bana sanki site reklamı gibi geldi.Hesap yeni açılmış ,yazı yazılmış ve bir daha siteye girilmemiş.

Kargo ücretlerinin 35-40 liralara çıktığını düşünürsek arkadaş bana kim hediye edecek demek istemiş gibi gibi sanki
Yok hocam bühçem önceden 50 tl konuyu açtığımda şuan 100 tl var ne önerirsiniz bana iyibuhar'da satılan bir esigara var ego t ce4 almayı düşünüyorum kalem esigara tavsiyeniz nedir alsam bir sıkıntı çıkar mı?

Arkadaşın günahını almayayım ama bana sanki site reklamı gibi geldi.Hesap yeni açılmış ,yazı yazılmış ve bir daha siteye girilmemiş.
Hayır hocam öğrenciyim bühçem şuan 100 tl siteye girecek vakit yok okullar açılıyor malum iyibuhardan bir esigara buldum 100 tl ego t ce4 sizce alsam mı alırsam bir sıkıntı çıktığında ne yapmalıyım?

500 olduğunu tahmin ediyorum limitinin gümrük işlerine bence girme geçen var geçmeyen var en iyisi bir tedarikçiden satın almak şuan forumda cihaz satan tedarikçi var mı bilmiyorum ama internet sitesi istersen öm atabilirsin eleaf istick pico 2 falan alabilirsin herhalde 500 tl ye
Hocam yok 500 tl değil bühçem ona elverişli değil bana önereceğiniz 100 tl bir esigara varmı? ben buldum iyibuhar diye bir siteden esigara ego ce4 sizce alırsam bir sıkıntı çıkar mı çıkarsa ne yapmalıyım?

???? 50 TL ye 3pkt sigara 1ad çakmak alıp tüttüre tüttüre içersin onu da büfe, bakkal, market nerden istersen bulursun. Sarma yada kaçak sigara dersen de ben o işleri bilmem
Hocam onun benzeri bende çikolatalı vanilyalı satılan sigaralar var onlardan tüttürmek istiyorum ama sigara bırakmak için hemde esigara bana zevk veriyor siz ne önerirsiniz? şuan bühçem 100 tl

Hocam 50-100₺ bütçe. Ve öğrencisiniz.
Öncelikle yaş kaç?
Muhtemelen çok genç bir insansıniz.
Sizden ricam bir an önce nikotin bağımlılığından kurtulmaniz..
Lütfen ne atesliye ne de buhara başlayın.
Bahsettiğiniz rakamlar ile bir cihaz bulsanız bile sonrasında merdiven altı likitlere kalacaksınız.
Yol yakınken biraz irade ile kendinizi kurtarın.
Sana ne derseniz de siz bilirsiniz.
Bahsettiğiniz site ve benzerleri ile ilgili Şikayetvar a bakın.
Geneli pahalı, eski ürün ve çöp satar.

Geri