Karagezgin
Council
Merhaba Arkadaşlar ,
Nezdinizde, hem kendimin hemde tüm mühendis kardeşlerimin bugünü kutluyorum...
Sevgiler
Sevgiler
Dunya muhendisler gününüz kutlu olsun hocam ????Merhaba Arkadaşlar ,
Sevgiler
Merhaba Arkadaşlar ,
Sevgiler
Teşekkür ederim, hatırlanmak güzel ????Mühendis meslektaşlarımın güzel bir gün geçirmesini dilerim. Birkaç mühendis arkadaşımı etiketleyeyim. @Escobar @comandante @sihirbaz @yobb
Mühendis meslektaşlarımın güzel bir gün geçirmesini dilerim. Birkaç mühendis arkadaşımı etiketleyeyim. @Escobar @comandante @sihirbaz @yobb
Teşekkürler abi seninde mühendisler günün kutlu olsun nice mühendisli günlere ????????Mühendis meslektaşlarımın güzel bir gün geçirmesini dilerim. Birkaç mühendis arkadaşımı etiketleyeyim. @Escobar @comandante @sihirbaz @yobb
Devlet büyüklerimiz sağolsun her köşebaşına içi boş üniversite açılmasını sağladıkları için çoğu bölümün artık bir önemi kalmadı.Abi ne çok mühendisdaşımız varmış liste bitmiyor...
Bende aynı durumdayım 24 kasımda ne hediye alcaksın diye baskı görürken bizimki kutlanmıyor bile.Ne kadar çok meslektaş buhardaşım varmış sevindim. Ama bugün o kadar önemsiz olmuş ki kendi eşim bile (kendisi öğretmen) kutlamadı [emoji24] bu ortamda kıymet biliniyor ne güzel [emoji4][emoji3059]