• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara 2k-2.5k bütçem var e sigara ve alabilecegim güvenilir site önerir misiniz?

Duman değil buhar diye bir site var yakın zamanda oradan iki kere alışveriş yaptım yardımcı oluyorlar ve ilgileniyorlar şuan başka bir cihaz kullanıyorum ama benim kullanım tarzına göre smok
4 diye bir cihaz var onu almayı planlıyorum şimdilik hem senin bütçeyi aşmaz güzel cihazdır istersen youtube da videoları var izleyebilirsin

Son düzenleme:
Duman değil buhar diye bir site var yakın zamanda oradan iki kere alışveriş yaptım yardımcı oluyorlar ve ilgileniyorlar şuan başka bir cihaz kullanıyorum ama benim kullanım tarzına göre smok
4 diye bir cihaz var onu almayı planlıyorum şimdilik hem senin bütçeyi aşmaz güzel cihazdır istersen youtube da videoları var izleyebilirsin
kullanım tarzı konusunda acaba diğerleri ile arasında ne fark var

Internet siteleri kendilerini afise ettigi icin yuksek fiyat yazma egilimindedirler. Sitelerden daha uygun fiyata tedarikcilerden bulabilirsiniz. Forumumuzdaki tedarikcilerde bulamadiginiz urunleri telegram gruplarinda bulma ihtimaliniz de var.

Nord 4 önermem akıtma kartuş çatlaması kartuş piminin kopması gibi birçok sorunu mevcut hocam. 2-2.5 k arası bütce ile Argus Pro 2 çok kullanışlı bir cihaz 2.1 e almıştım. Akıtma ve terleme yok coil ömrü uzun 100 ml kadar yanmadan götürüyor. Sitede fiyatlar genel olarak 300-400 lira daha pahalı siteyide önermem açıkcası

Nord 4 önermem akıtma kartuş çatlaması kartuş piminin kopması gibi birçok sorunu mevcut hocam. 2-2.5 k arası bütce ile Argus Pro 2 çok kullanışlı bir cihaz 2.1 e almıştım. Akıtma ve terleme yok coil ömrü uzun 100 ml kadar yanmadan götürüyor. Sitede fiyatlar genel olarak 300-400 lira daha pahalı siteyide önermem açıkcası
Bu bilgi için teşekkür kral

canlar bakın
pod alacaksanız dikkat etmeniz gerekenler var
öncelikle kartuş coil sürekli gelir mi? smok aspire voopoo uwell ürünlerinde muhtemelen gelir
akıtma sızdırma vs. var mı? smokta biraz var ama ciddi sıkıntı yok
kronik sıkıntı var mı? bu konuda reddit içerikleri güzel
batarya ne düzeyde? şuan caliburn g3 pro var bende, bana yetmiyo be 1000mah ama size yetebilir
mtl mi dl mi? mtl için 1000mah iyi ama rdl/dl için asla yetmez
dumandeğilbuhar sitesi bir tık pahalı ve forumlarda üyeliği yok
bizdeki arkadaşlara baktım nord4 için
oopslikit 1750
darkvape 1790
2.500tl bütçe varsa başka model de bakabilirsiniz hocam, olmadı yedek kartuş coil alırsınız
almadan deneyin ama

Forumda yeniyim site adı vermek yasak sanırım bilmiyordum kusura bakılmasın bende de eleaf Melo 3 var onunda atomizer alt çapı 22mm o yüzden piyasada hiç yok bulunmuyor mod cihaz ne önerirsiniz

Forumda yeniyim site adı vermek yasak sanırım bilmiyordum kusura bakılmasın bende de eleaf Melo 3 var onunda atomizer alt çapı 22mm o yüzden piyasada hiç yok bulunmuyor mod cihaz ne önerirsiniz
hocam öyle bir yasak yok pek ama forumda tanınan bilinen insan varken dışarıya gitmeyi sevmiyorum diyeyim
sonuçta kullanıcının fazla ödemesine de gerek yok risk almasına da gerek yok
hazır coil ve dl isterseniz pod haricinde aspire deco önerebilirim bütçeye uygun, 21700 pil destekli var güzel bir kit
@Esmokertr sorun bir varsa alınabilir cihazdır
onun haricinde pod çeşidi baya çok, şunu alın diyemiyorum

canlar bakın
pod alacaksanız dikkat etmeniz gerekenler var
öncelikle kartuş coil sürekli gelir mi? smok aspire voopoo uwell ürünlerinde muhtemelen gelir
akıtma sızdırma vs. var mı? smokta biraz var ama ciddi sıkıntı yok
kronik sıkıntı var mı? bu konuda reddit içerikleri güzel
batarya ne düzeyde? şuan caliburn g3 pro var bende, bana yetmiyo be 1000mah ama size yetebilir
mtl mi dl mi? mtl için 1000mah iyi ama rdl/dl için asla yetmez
dumandeğilbuhar sitesi bir tık pahalı ve forumlarda üyeliği yok
bizdeki arkadaşlara baktım nord4 için
oopslikit 1750
darkvape 1790
2.500tl bütçe varsa başka model de bakabilirsiniz hocam, olmadı yedek kartuş coil alırsınız
almadan deneyin ama
yani aslinda sitelerden almak isteme sebebim kapida odeme olmasi ayni imkan onlardada varsa onlari tercih ederim kesinlikle

yani aslinda sitelerden almak isteme sebebim kapida odeme olmasi ayni imkan onlardada varsa onlari tercih ederim kesinlikle
Hocam kapıda ödemelerde paketi açmaya izin verdiklerine rastlamadım forum tedarikçileri yorumları vs olan güvenli kişilerdir rastgele sitelere göre çok daha güvenilir oldukları kesin :)

Forum varken dışarıdan ürün almanızı önermem. 2016'dan beri esigara kullanıcısıyım ve forumlarda aktif olarak konuları okuyorum, ne dolandırıcılıklar gördü bu gözler.

kapıda ödeme ürün güvenliği sağlamaz
parayı ver paketi al şeklinde çalışıyor
ha jelatinli gördün, klon çıkar (peeh ne klonlar geldi geçti piyasada, podda klon yok ama coil kartuşta var uyanık olmak lazım)
birde ben o değişik sitelerin likitine güvenemiyorum
dumandeğilbuhar 30ml 157tl satıyor (7tl nedir çözemedim, yap 155 ya da 160)
@oopslikit 30ml 130tl satıyor
@Likit Merkezi halen zam yapmamış, unutuyo bu güncellemeyi 30ml 55tl ama sense 50ml 250 tl
manhattanlikit 255tl satıyor
bilmediğim yerden almanın maddi faydası yok, burada sen tedarikçi ile sorun yaşasan bile çözüme kavuşur ki henüz sorun yaşayan çıkmadı forumda (maşallah diyelim, ilke bile diğer forumdan silindi gitti)

Geri