• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara 26ga SS316L Paralel?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cpolat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cpolat

Community
merhbalar ahali. herkese bolca selam olsun.
ammit 22'me 26ga paralel 3316l sarmak düşüncesindeyim (3mm 5 tur).
ss tel ayrık olmalı illa ki diye bir kural var mıdır veya başka bir öneride bulunmak isteyen var mı?
NOT: vW modunda kullanacağım. haşin bir dry burn süreci olmayacak.

Oyla 0
merhbalar ahali. herkese bolca selam olsun.
ammit 22'me 26ga paralel 3316l sarmak düşüncesindeyim (3mm 5 tur).
ss tel ayrık olmalı illa ki diye bir kural var mıdır veya başka bir öneride bulunmak isteyen var mı?
NOT: vW modunda kullanacağım. haşin bir dry burn süreci olmayacak.

Ayrık sarım da tel ortadan kenarlara doğru ısınır.
. Kanthal telde sarım hatalarını dryburn yaparak düzeltiyoruz.
. Ss tellere genelde dry burn yapmazlar ( yapılır görüşünü savunanlar da var, ben yapmıyorum )
. Dry burn yapmayacaksanız ayrık sararak sarım hatasını baştan önlemiş oluyorsunuz.

Ammit 22 için konuşuyorum. Eğer buhar ve aroma performansı bekliyorsan Ni80 fused clapton edin derim. Hızlı ısınıp hızlı soğur. Kanthal telde fazla watt vermek yerine ni80 tel ile mükemmel sonuç alabilirsiniz. Mümkünse 3x28 + 36 olacak şekilde olursa iyi olur. 3mm 5 tur bitişik. 0.35 ohm 40watt. VW modda kullanabilirsiniz. Keyifli buharlar :)

Ss teller de bitişik sarım kullanılmaz, dry burn yapılmaz diyenlere katılmıyorum ama hem de kocaman bir ama bırakarak.

Metal oksitlenmeye müsait, bu da beni huylandırıyor.

İyi mi kötü bilemiyorum ama ben SS316L'yi dryburn yapmadan kullanamıyorum, açıkçası Titanyum ve NiFe30 harici V/W modunda kullanacağım bütün teller için geçerli bu. Ne gibi bir öntemizlik süreci uygularsam uygulayayım, dryburn yapmadığım Kanthal A1, SS316L ve Ni80 tellerde beni iğrendiren bir tat alıyorum. SS ve Ni80'i Kanthal gibi kızartma usülü değilde, düşük bir değerden başlayıp arttıra arttıra aralıklı ve çok kısa süreli güç vererek dryburn işlemine tabii tutuyorum.

Ben ss316 telleri dl de sıklıkla kullanıyorum. Aliden hazır almıştım 6 makara. Performans olarak sorunsuz, stok ısı kontrol modun da da kullanıyorum.

Belki hatalıyımdır ama dryburn de yapıyorum hem dl hem de mtl de.

Arkadaşlar benim de bir sorum var Coil Master Staple Staggered Fused Clapton telleri kylin rta e de kullanabilirmiyim . Teknik olarak kullanabilirim ama pamuk yanması yaparmı 60 65 watt arası , daha önce kullanmadım teller nasıl tepki verir bilmiyorum . Bu teller sadece rda lerde mi kullanılır ? Cevaplarınızı bekliyorum:D

selam
iki teli mümkün olduğunca birbirine girecek ve kopacak şekilde sıkıca sarıp.Elimizdeki teli aralıklı sarım yapıp kullanabilirsiniz.

Geri