hocam ben bu likiti yaklaşık 1.5 yıl once almıştım elimde kaldı 0.7 için yarın saltica alıcağım fakat 0.4 için elimde o 25 lik kaldı ve hani ben 0.4 ü kullanmak amaçlı kullanıcam sadece ikiside bittiğinde yine senseivapeten kartuş alıcağım ziyan olmasın diyeArgus g2 yi aldın sanırım. Kutu içinden 0.4 ve 0.7 ohm değerinde coilli kartuş çıkıyor. Soruya cevap verecekler için, MTL içim ile bu ohm değerleri ile Salt likit kullanımını yorumlamaları için bilgi amaçlı paylaşayım.
Bu arada 25mg salt nikotin değerini daha önce görmedim yine han dediğin yerden aldıysan bir daha dükkan tarzı yerlerden likit alma, sağlıksız ve güven vermeyen bir alışveriş şekli o.
hocam atıyım isterseniz likitimakineye bişey olmaz ama endişeleneceğin konu kendi sağlığın
öncelikle
25mg tuz varsa 12mg kadar nic içerir, rdl içilebilir ama zincir çekim yapma derim
25mg nic varsa o sıkıntı, rdl bile içilmez
aynı şekilde 25 tuz varsa 0.7 ile içilir, 25mg nic varsa zincir çekim yapmamak kaydıyla içilir
cihaz alırken likit alırken bilindik yerden alın, almadan da danışın elinizde kalmasın
eğer nikotin zehirlenmesi veya makineye zarar gelmiyecekse çok sorun değil0.4 ohm ile çok fazla nikotin bünyeye girer, bu da zararlı olur.