Swag px80+ 510 adaptör alabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, 510 özelliği bulunan, DL içim, aroma ve buhar performansı güzel olan, harici pilli, coil ve parçası kolay bulunabilen sağlam bir cihaz önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
Bütçe: 2000-2500 TL
Teşekkür ederim hocam peki voopoo drag x modeli için ne düşünüyorsunuz?Swag px80+ 510 adaptör alabilirsiniz.
drag x maalesef akıtma problemi vs olan bir ürün, başarılı bir cihaz bildiğim kadarı ile ancak kullanıcıyı mağdur ediyor. Dilerseniz onun yerine argus pro 2 verelim. Çok daha başarılı ve akıtma vs sorunu olmayan bir cihazTeşekkür ederim hocam peki voopoo drag x modeli için ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim ama açıklamadaki gibi pili harici tercih etmek istiyorum. Var mıdır bu şekilde önerebileceğiniz?drag x maalesef akıtma problemi vs olan bir ürün, başarılı bir cihaz bildiğim kadarı ile ancak kullanıcıyı mağdur ediyor. Dilerseniz onun yerine argus pro 2 verelim. Çok daha başarılı ve akıtma vs sorunu olmayan bir cihaz
Bulabilirseniz dragx2 öneririm hocamTeşekkür ederim ama açıklamadaki gibi pili harici tercih etmek istiyorum. Var mıdır bu şekilde önerebileceğiniz?
Daha çok mod değil de kit arıyorum ayrı ayrı ileride almayı planlıyorum var mı sizin öneriniz peki luxe sr maxları araştırdım gerçekten güzeller ama dahili pil ve istediğim aromayı alabilir miyim şüpheye düşürüyor510 işi bozuyor hocam
ben adaptör işine de karşıyım açıkcası, güzel bir fiyat performans pod alıp (nord gt veya favorim luxe xr max) yola devam edin
daha sonra iyi bir tek pilli mod alıp (21700 olursa daha uzun süreli içim sağlar) atomizer alarak kullanırsınız
rpm3 coil saran var youtube videosuna bakabilirsiniz
hocam aldım ama daha açmadımDaha çok mod değil de kit arıyorum ayrı ayrı ileride almayı planlıyorum var mı sizin öneriniz peki luxe sr maxları araştırdım gerçekten güzeller ama dahili pil ve istediğim aromayı alabilir miyim şüpheye düşürüyor
Anladım teşekkür ederim. Beklediğin gibi çıkar umarım.hocam aldım ama daha açmadım
likitmerkezi'nden sense likit aldım onla denicem nasipse
vaktiniz varsa az bekleyin salı açmış olurum
kit denilince hazır coil olarak aspire deco öneririm
cihaz şahane 21700 pilli atomizeri de hazır coil için baya baya başarılı
@Esmokertr satıyor
Dediğiniz model gayet güzel fakat coil bulmakta zorluk çekerim gibi gözüküyor.hocam aldım ama daha açmadım
likitmerkezi'nden sense likit aldım onla denicem nasipse
vaktiniz varsa az bekleyin salı açmış olurum
kit denilince hazır coil olarak aspire deco öneririm
cihaz şahane 21700 pilli atomizeri de hazır coil için baya baya başarılı
@Esmokertr satıyor
hocam satan arkadaş aspire ürünlerinin distribütörlüğünü yapıyor orta vadede sıkıntı yaşamazsın ama uzun vadeli bişey diyememDediğiniz model gayet güzel fakat coil bulmakta zorluk çekerim gibi gözüküyor.
hocam xr max denedim şuan 0.2 coil ile üzerinde takılı gelenDaha çok mod değil de kit arıyorum ayrı ayrı ileride almayı planlıyorum var mı sizin öneriniz peki luxe sr maxları araştırdım gerçekten güzeller ama dahili pil ve istediğim aromayı alabilir miyim şüpheye düşürüyor