• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara 2-3 Bin Nargile içimi için Elektronik sigara önerisi

ghostrid3r

Yeni Üye
Merhaba,

2-3 bin tl bütçem var
Harici pilli olmasını tercih ederim.
Tavsiye edebileceğiniz bir model varsa önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden

Oyla 0
Merhaba, voopoo drag s pnp-x kit olanı deneyebilirsiniz. Forumdaki tedarikçilerden @Darkvape de var sanırım en azından listesinde görünüyor. harici pille çalışıyor 18650 vtc pilli. kartuşun grip kısmını da mtl içimde kullanılmak üzere değiştirebilme olanağı da var. Ben yaklaşık 6 ay kadar kullandım memnun da kaldım ama harici pil olayı beni çok uğraştırdığı ve makina büyük olduğu için daha küçük modellere geçtim.

Son düzenleme:
DL içim kullanmadım o konuda çok yardımım olmaz maalesef. Şu an için hazır coilli bir cihaz alacaksanız bile 510 pine sahip bir mod olmasına özen göstermenizin, ileriye dönüklük anlamında mantıklı bir hareket olacağını düşünüyorum. En azından böyle bir bakış açısı katayım başlığa

voopoo drag x pnp-x kit kartuş yapısı gereği terleme ve akıtma yapmayan bir model aroma hissiyatı oldukca verimli.
hava girişi tank üstünde diyerleri gibi coil altında değil.
Elbetde çokca model var ama deneyimlediklerimizi belirtsek burada daha sağlıklı olur.

Ekli dosyalar

• voopoo-pnp-x-kartus.webp
    voopoo-pnp-x-kartus.webp
    9.5 KB · Görüntüleme: 4
voopoo drag x pnp-x kit kartuş yapısı gereği terleme ve akıtma yapmayan bir model aroma hissiyatı oldukca verimli.
hava girişi tank üstünde diyerleri gibi coil altında değil.
Elbetde çokca model var ama deneyimlediklerimizi belirtsek burada daha sağlıklı olur.
Merhaba yalnız resimdeki kartuş drag x2 ve argus pro 2 modellerinde kullanılıyor benim yazdığım drag s pnp x kit olanda hava girişi cihaz üstünde ve cihaz harici pilli diğer modeller dahili pilli. Bu cihazı nargile içimli haliyle 0.2 0.3 ya da 0.4 ohmlu coillerle rahatça DL ya da RDL şekilde kullanabilirsiniz ya da daha yüksek ohmlu coillerle sigara içimli (MTL) şekilde de kullanabilirsiniz.
voopoo-drag-s-pnp-x-kit.jpg

Son düzenleme:
Merhaba yalnız resimdeki kartuş drag x2 ve argus pro 2 modellerinde kullanılıyor benim yazdığım drag s pnp x kit olanda hava girişi cihaz üstünde ve cihaz harici pilli diğer modeller dahili pilli. Bu cihazı nargile içimli haliyle 0.2 0.3 ya da 0.4 ohmlu coillerle rahatça DL ya da RDL şekilde kullanabilirsiniz ya da daha yüksek ohmlu coillerle sigara içimli (MTL) şekilde de kullanabilirsiniz.
voopoo-drag-s-pnp-x-kit.jpg
ben farklı birşey demedimki drag x pnp :)
drag s aromada düşük kalıyor x2 ile kıyasla. 2 cıhazda denendi .
ve mtl kartuşu var piyasada en çok bulunan malesef çünki dl zor bulunuyor.
özünde sizin yorumunuza bir göndermem olmadı kendi yorumum deneyimleyerek (y)

drag s/ argus pro / seal / dragx2 /dragx bunlar denediğim cıhazlar ve şahsi deneyimime göre en başarılı drag x2 oldu aroma ve performansda.

ben farklı birşey demedimki drag x pnp :)
drag s aromada düşük kalıyor x2 ile kıyasla. 2 cıhazda denendi .
ve mtl kartuşu var piyasada en çok bulunan malesef çünki dl zor bulunuyor.
özünde sizin yorumunuza bir göndermem olmadı kendi yorumum deneyimleyerek (y)
Kusura bakmayın hocam ben de size bişey demedim zaten aslında ben ilk yorumumda makina modelini yanlış yazdığım için sıkıntı oldu sonradan düzelttim onu ama sizin söylediğiniz kartuşla drag s kullanılmıyo zaten uyumlu değil zira bende de hem argus pro2 var hem drag x2 var ikisinde de sizin önerdiğiniz kartuşu kullanabiliyorum hatta şuan bile argus pro2 den üflüyorum o kartuşla yani sadece önerilen kartuşla önerilen makina uyumsuz oldu onu söylemek istemiştim.

ben genel olarak voopoonun coillerinden aromayı anlamakta güçlük çekiyorum gerçi çoğunlukla 0.8 ohm ve üstünü kullanıyorum belki ondan da anlamıyor olabilirim. bir de diykit likitler kullandığımdan da olabilir. bir de buharcı dili opsiyonunu da eklemek istiyorum sanırım o dile yakalandım napıcamı bilmiyorum şuan bir tavsiyeniz varsa almayı çok isterim.

Geri