• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara 180 li muji pamuk alınır mı ?

Nickim10Harf

Community
Arkadaşlar normalde cotton bacon tarzı pamuk kullanamıyorum yani ayarlayamıyorum pamuğun inceliğini kalınlığını. Ben hep ped muji pamuk kullanıyorum şimdi AliExpress de 50 TL civarında son alışverişim olacak tabi onay verirseniz. Şimdi ben bunu alsam zamanla bu pamuk bayatlama gibi bir sorun yaparmı yada aliekspreste satılan muji pamuk kalitesi nasıl oluyor bilen varmı acaba ne diyorsunuz

Oyla 0
Bir adet pad ten 5 adet sarım yapılabiliyor, 180×5=900 adet sarım demek olur.
Haftada 1 coil değiştirseniz 900 hafta fireleri düşelim 800 hafta nerdeyse 15 yıl ...????

Bence içlerinden bazıları bozulabilir.

Havası nemli, belki de deniz kenarı bir yerde yaşıyorsanız biraz dikkat etmenizi öneririm. Kullanacağınız tahmini aylık pamuk miktarı kadar kenara ayırdıktan sonra geri kalan pamukları mümkünse vakumlu, değilse de havası mümkün olduğunca alınmış bir poşete koyup derin dondurucuda saklarsınız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Derin dondurucuda saklamanın amacı soğuk olması değil, içerisindeki havanın kuru tutulmaya çalışılmasından dolayıdır.

İki defa ali ex'den aldım 180 lik.
Birinci paketi 3 yılda bitirdim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kilitli poşette dolapta durdu sürekli. 5, 6 pet alıp kapatıyordum.
Yani hiçbir sorun yaşamadım, alıp kullanabilirsiniz.

3yıldır dağıta dağıta bitiremedim pamuktur kendileri :) Her pamuk farklı ama her vaperda bulunması lazım eşe dosta kötü güne iyi güne her yola gelir :)

Alinir ben daha ince kesip birazda rayon ekliyorum muazzam oluyor
Olandan zarar gelmez bolca olsun
Ihtiyacı olan buhardaslarada yardımcı olursun

180 lik paket almistim hatta 1.5 sene posetinde yaridan fazlasi duruyordu..iyidir yada kötüdür bu konuda yorum yapmak istemem fakat saklama kosullari gercekten onemli kendi posetinde ekstra baska birsey kullanmadan 1.5 sene sonunda uçuşan çok kırılgan olan( toz )belki biraz çok ileri bi benzetme olacak ama pamukta bi dağılma söz konusuydu..sonuçta herşey zamanla çözülmeye başlıyo..o yüzden buzdolabı yada kilitli havası alınmış poşet tavsiyesi veren arkaďaşların tespitleri yerindedir..ucuz gününüzü kurtaricak bi pamuktur..

Muji değil ama benzer yapıda olduğu için belki fikir verir, 2 yıl önce edindiğim koh gen do pamukları kullanıyorum ve hiç bir sorun yok. 80 adetlik paketler halinde almıştım, bir yarım ve bir tam paket var daha. Bittikçe içinden 5-6 yaprak alıp kullanıyorum.

Gayet güzel bir soru. Eğer sürekli Pamuklama yapıyorsanız fiyat ve performans açısından oldukça güzel. Ancak pamuklamayı haftalık yapıyorsanız daha kaliteli pamuklar kalite açısından en iyisidir. Bozulma veya kalite kaybı 180 lik pamuklarda yaşamazsınız ancak ağzını açık bırakmayın iyi buharlar

Mtl de 3 günde bir değişim yapınca 1 pedi ortalama 20 gün götürüyor, paket zippli olduğu içinde nem almazsa sorun olucağını zannetmem alet kutuma 8 tane falan koyuyorum dahada büyük paketi açmıyorum ama koh gen do pamuk deneme fırsatım oldu keşke zamanında onu alsaydım şuan 80 lisi yok hiçbiyerde kohgendonun, mujinin 2 katı pamuk çıkıyor ve daha güzel 80 lisi 60 liraydı almadım şimdi de kazıklanmak istemiyorum 5 li paketlere. Napalım mujiye devam.

Mtl de 3 günde bir değişim yapınca 1 pedi ortalama 20 gün götürüyor, paket zippli olduğu içinde nem almazsa sorun olucağını zannetmem alet kutuma 8 tane falan koyuyorum dahada büyük paketi açmıyorum ama koh gen do pamuk deneme fırsatım oldu keşke zamanında onu alsaydım şuan 80 lisi yok hiçbiyerde kohgendonun, mujinin 2 katı pamuk çıkıyor ve daha güzel 80 lisi 60 liraydı almadım şimdi de kazıklanmak istemiyorum 5 li paketlere. Napalım mujiye devam.
Hocam ben de kohgendo pamuklarını bir heves aldım ama beklediğim ve anlatılan gibi çıkmadı coilmaster aldım ilk RTA yı aldığımda çok harika bir pamuktu yine 5 li ped halinde ama Koh gen do dan daha iyiydi bilmiyorum ya valla bu gidişle eczane pamuğu takıcam az kaldı

Hocam ben de kohgendo pamuklarını bir heves aldım ama beklediğim ve anlatılan gibi çıkmadı coilmaster aldım ilk RTA yı aldığımda çok harika bir pamuktu yine 5 li ped halinde ama Koh gen do dan daha iyiydi bilmiyorum ya valla bu gidişle eczane pamuğu takıcam az kaldı
Ya aslında mujiden aman aman bi farkı yok gözlemlediğim farklar daha hızlı emmesi ve daha iyi kabarması aromada da çok hafif önde yoksa ölünüp bitilmez tabi. Genede zamanında daha iyisi varken neredeyse aynı fiyata alabilmek üzüyo insanı

Ya aslında mujiden aman aman bi farkı yok gözlemlediğim farklar daha hızlı emmesi ve daha iyi kabarması aromada da çok hafif önde yoksa ölünüp bitilmez tabi. Genede zamanında daha iyisi varken neredeyse aynı fiyata alabilmek üzüyo insanı
Bak orası doğru hocam zamanında eliminizin tersi ile ittiklerimizi şimdi mumla arıyoruz mesela 1.5 sene önce revenger alacaktım 380 TL civarındaydı şimdi 500 e dayandı

Geri