• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit %100 Vg Kullanımında Hangi VG Markası?

CevizAğacı

Community
Cildimde kuruluklar ve kızarmalar, saçımda da kepek problemi arttığı için pg yi bırakıp %100 vg ye geçme kararı aldım fakat hangi vg markasını tercih etmem gerektiği konusunda kararsızım.
Hangi markaları ve neden önerdiğinizi öğrenebilirmiyim ?

Not: Merc dışındakileri denemek istiyorum, çok şekerli bir tat bırakıyor.

Oyla 0
Selamlar ;@CevizAğacı
Öncelikle yaşamış olduğunuz sağlık problemlerinizden dolayı çok geçmiş olsun ,
umarız en kısa sürede atlatırsınız .
Bear Kimya olarak nacizhane önerilerimiz ,

Merck firmasına ait oldukça üst kalite Sigma Aldrich Bitkisel Gliserin (Vg)
Saflık : %99.7
Meşei : Almanya

Neredeyse sigma ile kafa kafaya kalitede Carlo Erba Bitkisel Gliserin (Vg)
Saflık : %99.9
Meşei : Fransa

Diğer vg 'lere göre daha uygun fiyatlı ama gayet tatlı bir içime sahip Wilmar Bitkisel Gliserin (Vg)
Saflık : %99.8
Meşei : Malezya

Önerimiz 100 'er ml alıp deneyimleyip karar vermeniz çok daha uygun olucaktır

İlk denem için wilmar almaya karar verdim, %100 vg bu aylarda besleme problemi yaşatabilir diye düşünüyorum, acaba %2 saf su ile karıştırıp kullansam sorun çıkartırmı, birde pamuklama stilini değiştirip daha az pamuklamamı yapmam gerekir acaba ?

Kafamda deli sorular ????????

İlk denem için wilmar almaya karar verdim, %100 vg bu aylarda besleme problemi yaşatabilir diye düşünüyorum, acaba %2 saf su ile karıştırıp kullansam sorun çıkartırmı, birde pamuklama stilini değiştirip daha az pamuklamamı yapmam gerekir acaba ?

Kafamda deli sorular ????????
Pg kullanmak istemiyorsanız saf su en ideal çözüm. %2-5 arası kullanım sorun yaratmayacaktır.

@CevizAğacı şekersiz arıyorsanız IOI denemenizi tavsiye ederim.
Denediklerim arasında en şekersizi IOI (ioi) vg.

Denediklerim:
Merck
Sigma
Oxiteno
Wilmar
IOI

Bu arada Sigma Vg için, piyasada Pharma Grade Sigma vg yok diye okumuştum, piyasadaki Sigma vgler Food Grade diye okumuştum.
O konuya hiç girmeyelim Üstad :)
Sonuçta bildiğim kadarıyla Pharma Grade Merck Nikotin bile sadece 1 yerde vardi...

Oxi ve İoi şekersiz tad veren VG lerdir.
PG alerjisi durumu için BioPG li nbase de bakabilirsiniz @CevizAğacı Üstad.

Cildimde kuruluklar ve kızarmalar, saçımda da kepek problemi arttığı için pg yi bırakıp %100 vg ye geçme kararı aldım fakat hangi vg markasını tercih etmem gerektiği konusunda kararsızım.
Hangi markaları ve neden önerdiğinizi öğrenebilirmiyim ?

Not: Merc dışındakileri denemek istiyorum, çok şekerli bir tat bırakıyor.
Vg kullanımı in çok uygun havada değiliz fekat. Bu havalarda Az oranda fizyolojik ile sulandırmak işe yarayabilir full vg için..
Arkadaş yazmış carlo ve wilmar şekerleri az denene bilir..

Wilmar %100 vg ve biopg nbase siparişi geçtim yardımlarınız için sağolun arkadaşlar. @ByMERZİFONLU @Turk @Badmojo @azash @CzeckBeFIRT @omeringen @frantikk @sihirbaz @BearKimya.com

3 senedir kullanıyorum ama ilk defa böyle birşey başıma geldi aromadanda şüphelenmiyor değilim ama neyse...

Şu biopg den ümitliyim bizim forum ve diğer mahallede çok övmüşlerdi, oda olmazsa %100vg+%1 aroma deneyeceğim, sonuçları burdan paylaşırım tekrar teşekkürler herkese..

( bu arada @Koba üstadım; konuyu yanlış yere açmışım mümkün ise sağlık başlığına taşıyabilirsiniz kusura bakmayın )

Geri