• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit 0 Nic Nbase bozulur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EPIK99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EPIK99

Yeni Üye
Tekrar merhaba
Kullandığım nikotin oranını gitgide düşürmeye çalışıyorum. Bundan bir kaç ay önce 0nic Nbase almıştım birazını kullandım bir süre dışarıda durdu 2 hafta kadar doğrudan güneş görmedi. Görece serindi oda genelde klima çalışıyordu zaten. Sonrasında buzdolabında saklamaya başladım 1-2 aydır buzdolabında sanırım 3-4 derece civarında oluyor o da. Okuduğum konularda nikotinin dışarda durunca sorun çıkartabileceğini gördüm ama 0nic olan bu base de herhangi bir sorun olur mu sizce? Tadın bozulma ihtimali çok sıkıntı değil yaptığım likiti atar geçerim. Daha önceden bazı akciğer rahatsızlıkları geçirdim sizce sağlıkla ilgili bir sorun oluşturur mu?

Çözüm
elbette bozulma ihtimali var
vg zaten bozulmaya yatkın bir üründür, pg dirençli de olsa bozulur
%20-30 alkollü likörlerde bile açtıktan sonra buzdolabında saklayın ve 6 ay içinde tüketin denir
ben buzdolabı poşetine koyup kapakta saklarım (en temizi kapak, ideal soğukluktadır)
elbette bozulma ihtimali var
vg zaten bozulmaya yatkın bir üründür, pg dirençli de olsa bozulur
%20-30 alkollü likörlerde bile açtıktan sonra buzdolabında saklayın ve 6 ay içinde tüketin denir
ben buzdolabı poşetine koyup kapakta saklarım (en temizi kapak, ideal soğukluktadır)

Çözüm
Geri