• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara 0.4 ohm DTL mi MTL mi. ?

hakan2200

Community
Yeni cihaz arayışına geçtim.
Şu an 0.7 ohm pod ile MTL içim yapıyorum.

0.4 ohm Xross pro bu ara gözüme çarpıyor.
Ama ciğer çekim kullanmak istemiyorum.
Sizce Mtl içim için uygunmudur.

ohm'la doğrudan ilgisi yok aslında konunun 0.4 ohm kartuş 30 watt güç istiyormuş. 0.7 heralde 15 watt civarı bir güç isteyecektir.

Uyguladığınız gücün iki katına çıkması demek büyük ihtimalle buharında 2 katına çıkması anlamına gelir. 0.7 ohmda ağzınıza 5 saniyede 5 birim doluyorsa şimdi 10 birim buhar dolacak. Bunu ağzınızda biriktip ciğere çekebiliyorsanız MTL içim yapmış olursunuz.

Bana göre 30 watt üreten bir sistemde oluşan buharı ağızda biriktirmek imkansız, muhtemelen denerseniz öksüreceksiniz.

Yeni cihaz arayışına geçtim.
Şu an 0.7 ohm pod ile MTL içim yapıyorum.

0.4 ohm Xross pro bu ara gözüme çarpıyor.
Ama ciğer çekim kullanmak istemiyorum.
Sizce Mtl içim için uygunmudur.
0.7 nautilus coil ile mtl bile bi tık zor ama ben rdl kayan bir içim seviyorum
şuan 1.8ohm vapefly nicolas kullanıyorum, beni mtl olarak tatmin ediyor ama 0.7 coile göre çok çok sıkı ve az buharlı geliyor bana
0.4 ile mtl içilmesi zor ama xros serisi 0.6 ve 0.8 kartuşlara sahip ve xros 4 ile bu kartuşlar uyumlu
tedarikçilere bir sorun, ellerinde yüksek ohm kartuş varsa alıp rdl/mtl içebilirsiniz belki, cihazı tanımadığım için kesin konuşamadım

0.4 ohm xros pro ile baya sıcak oluyor, takar takmaz 25watt basıyor dilinizi yakabilir, ben 18 e çektim o sebeple. 0.6 ohm doğru tercih bence de
Düzeltme: dl mtl karışık içmiyorsanız sadece salt likit mtl için en az 0.8 ya da 1 ohm tavsiye ederim

Vaporesso Xros Pro kullanıyorum. Yanına ekstra olarak corex 1.0 ohm kartuş aldım. Mtl içim olarak Salt likit tüketiyorum. Sıkılık olarak, sağlamlık olarak, şarj süresi olarak(500 pufu geçiyor) yeterli bir ürün. 30 dakika gibi bir sürede şarjı full oluyor. Type C bağlantılı.

Geri